Sådan får du en mobiltelefon til at genkende et SIM-kort

Et abonnentidentitetsmodul, almindeligvis kendt som et SIM-kort, er et lille programmeret mikrochip, som mobiltelefonbærere tildeler mobiltelefoner til at identificere en bruger i et mobilnetværk. Et SIM giver dig mulighed for at bruge din mobile enhed ved at kryptere transmissioner, og det fungerer også som en flytbar lagerenhed, hvor du kan gemme billeder, videoer og sange samt andre filer fra din mobiltelefon. At have en telefon til at genkende et SIM-kort er simpelt; Du skal dog sikre dig, at den er indsat korrekt, så din enhed kan læse den og oprette forbindelse til netværket.

Trin 1

Sluk for din mobile enhed.

Trin 2

Fjern mobiltelefonens batteridæksel, og træk batteriet ud.

Trin 3

Se efter SIM-kortsporet, som normalt er placeret bag batterisektionen. Afhængigt af din mobile enhed kan pladsen indeholde en lille illustration af et SIM-kort. Indsæt SIM-kortet i åbningen, og sørg for, at det flugter med guldchippen nedad og i den rigtige position. Sørg også for, at metalklemmen, der holder SIM-kortet, sidder godt på plads.

Sæt batteriet ind i telefonen, og sørg for, at de gyldne kontakter på batteriet flugter med kontakterne i batterirummet. Sæt batteridækslet på din telefon igen, og tænd det igen. Vent et par sekunder, da din telefon genkender SIM-kortet og opretter forbindelse til netværket.