Sådan genopfyldes en Canon-blækpatron uden nulstilling

Canon-blækpatroner har hver en mikrochip. Denne chip fortæller computeren, hvor meget blæk der er i patronen. Når blækket er lavt, fortæller chippen computeren, at den skal genopfyldes. Hvis du genopfylder blækpatronen, "ved" computeren, at blækpatronen er en genopfyldning. Enten nulstiller du chippen med en chipnulstillingsenhed, eller følg et enkelt sæt trin for at bruge disse patroner uden at nulstille chippen.

Trin 1

Få dit specifikke Canon patronpåfyldningssæt, og følg instruktionerne for at genopfylde patronen. Brug en online kilde som refillinstructions.com eller BS-print.co.uk til dette trin. Hver patron er lavet forskelligt, så der er et andet sæt instruktioner til hver enkelt.

Trin 2

Genopfyld patronen. Generelt involverer dette følgende: bor et lille hul i udluftningsstikket. Indsæt sprøjten i blækket, træk lidt blæk ud. Indsæt sprøjten i patronen, og indsprøjt derefter blæk inde ved at skubbe sprøjtestemplet ned. Fyld patronen langsomt for at undgå at spilde blækket.

Trin 3

Forsegl dit borehul ved at smelte noget lysvoks på et ark pap eller plakatbræt. Skrab den bløde voks op med en plastapplikator og spred den over hullet. Lad dette tørre i cirka ti minutter.

Trin 4

Indsæt den nye genopfyldte blækpatron i din printer. Tænd for din computer, og lad den starte op. Du vil se pop op-dialogbokse på din skærm, hver med et andet spørgsmål om din printer. Vælg de relevante svar til hver og fortsæt derefter med at bruge patronen.

Udskriv dit første dokument med patronen. Hvis du oplever flere pop op-vinduer, skal du vælge de rigtige svar, så du kan fortsætte udskrivningen.