Sådan spores mobiltelefonopkald og tekstbeskeder

Mobiltelefoner har givet os stor frihed i den måde, vi kommunikerer på. De giver os mulighed for at foretage opkald og sende e-mail og sms, mens vi er på farten. Fra tid til anden ønsker du måske at holde styr på, hvem dine børn eller ansatte kommunikerer med. Hvis dette er tilfældet, er softwareprogrammer tilgængelige, der giver dig mulighed for at spore deres mobiltelefonopkald og tekstbeskeder.

Find mobil spy software. Tre, som du kan overveje at bruge, er Flexispy, Mobilespy eller E-Stealth. Fra og med 2010 koster disse programmer $ 49- $ 250 at købe.

Køb FlexiSpy. Dette er den mest grundige af de tre programmer, og det er også den dyreste. Ud over at være i stand til at spore de foretagne og modtagne opkald på mobiltelefonen og læse tekstbeskeder, vil du også være i stand til at lytte ind på aktive opkald og fjernstyre mobiltelefonen ved hjælp af SMS-beskeder sendt fra din telefon. Du bliver nødt til at have måltelefonen i et par timer, så du kan installere programmet.

Køb Mobile Spy. Dette program uploader telefonens GPS-koordinater sammen med SMS og opkaldslister til et adgangskodebeskyttet websted, så du kan se dem på din fritid. Du bliver nødt til at have kontrol over måltelefonen i et par timer for at installere softwaren.

Få E-Stealth Bluetooth Spy. Den største fordel ved dette program er, at du ikke behøver at installere det fysisk på måltelefonen. Det skal dog have en aktiv Bluetooth-forbindelse for at fungere korrekt. Når måltelefonens Bluetooth er tændt, kan du bruge dette program til at oprette forbindelse til telefonen og downloade dens opkaldslister og tekstlogfiler og endda lytte til aktive opkald. Ulempen er, at du skal være inden for 100 fod, hvilket er det aktive interval for de fleste Bluetooth-enheder.

Advarsler

Bemærk, at spionage på tekstbeskeder og opkald på en telefon, som du ikke ejer, er ulovlig i de fleste lande og amerikanske stater og kan straffes med fængselstid. Brug ikke disse programmer ulovligt.