Hvordan ændrer jeg spilsproget fra russisk til engelsk i Fallout 3?

Fallout 3 var et af 2008s største hits på grund af sin gribende grafik, innovative spil og overbevisende historie om post-apokalyptisk overlevelse. Men hvis din kopi af Fallout 3 har en russisk menu og undertekster, kan nogle af finesser i dette spil gå tabt på dig. Uanset om du har købt en udenlandsk kopi af spillet eller ønsker at frigøre dig fra en vens prank, har du ikke noget problem med at ændre Fallout 3's sproget fra russisk til engelsk, når du først har know-how.

Klik på "Start" fra pc'ens skrivebord og derefter på "Kontrolpanel". Find "Region og avancerede indstillinger", og klik på fanen "Avanceret". Skift dit sprog til russisk, og genstart.

Start din pc igen, og indsæt din Fallout 3-disk. Installer det efter alle anvisningerne. Vælg "engelsk", når du bliver bedt om et installationssprog.

Klik på "Start" og "Denne computer", og naviger til "C: \ Program \ Bethesda Softworks \ Fallout 3 \ Data." Find filen med navnet "fallout_default.ini", og åbn den i en teksteditor som Notesblok eller TextEdit. Find teksten "STestFile2 =" og sørg for, at teksten "eng.esp" straks følger den.

Gem tekstfilen, og gå tilbage til regionindstillingerne. Skift dit foretrukne sprog tilbage til engelsk, og genstart computeren. Indlæs din kopi af Fallout 3. Spillets menutekst, stemmer og undertekster skal alle være på engelsk nu.