Sådan tilføjes FiOS TV til et rum

FiOS, der tilbydes af Verizon i udvalgte områder, er tv-abonnementstjenesten, hvorigennem tv-signaler og andre digitale tjenester leveres til hjemmet via fiberoptiske kabler, hvilket giver video i højere kvalitet sammenlignet med standardkablet. Kanalerne og funktionerne, der er tilgængelige med FiOS, konkurrerer med de store kabel- og satellit-tv-udbydere, og blandt disse funktioner er muligheden for at få adgang til optaget FiOS-programmering fra tv'er i forskellige rum uden at tilføje yderligere DVR'er, forudsat at du har det rigtige udstyr.

Trin 1

Kontakt en Verizon FiOS-repræsentant for at anmode om Home Media DVR, som er modtagerboksen, der kræves til visning i flere rum, samt yderligere (ikke) set-top-bokse (r) til hvert tv, du vil oprette forbindelse. Der opkræves et tillægsgebyr for udstyret og den tilsvarende service.

Trin 2

Tilslut Home Media DVR til den koaksiale stikkontakt i væggen og til det tv, du bruger til størstedelen af ​​din visning, ved hjælp af HDMI- eller komponentvideokabler, hvis tv'et har HD-kapacitet.

Trin 3

Tilslut et koaksialkabel fra stikkontakten til koaksialindgangen på modtagerboksen (e) i hvert ekstra synsrum. Oplysningerne sendes frem og tilbage mellem kasser gennem koaksialkablerne i husstanden, hvilket giver de ekstra kasser adgang til Home Media DVR uden kabler, der direkte forbinder de forskellige kasser.

Tilslut ekstra boks (er) til de andre tv'er i dit hjem ved hjælp af kabler, der understøttes af det tv (HDMI, komponent, koaksial eller komposit). Optag programmer i hovedvisningsrummet med Home Media DVR, og tryk på "DVR" -knappen på fjernbetjeningen med den eller en af ​​de andre set-top-bokse for at få adgang til de optagede programmer.