Genstart Mac OS X Finder

Generelt, hvis du dræber Mac OS X Finder, genstarter du automatisk selv som det skal. Vi siger "generelt", fordi det fra tid til anden ikke går præcis som planlagt, og i sjældne tilfælde vil Finder ikke genåbne sig selv efter at være blevet dræbt, genstartet eller manuelt afbrudt.

Når Finder ikke automatisk genstarter sig selv efter at være afbrudt eller genstartet, kan du manuelt tvinge den til at starte ved at bruge Terminal. Fordi Finder er grundlæggende en applikation, tvinger det til at åbne igen, eller genåbning er måske mere præcis.

Sådan genstarter du Finder i OS X, når det ikke vil genåbnes på det eget

Det er vigtigt at bemærke, hvordan dette er anderledes end blot at genstarte Finder. I dette tilfælde vil Finder ikke åbne efter at processtatusen er ændret, og du skal derfor åbne Finder igen manuelt via kommandolinjen.

Terminal findes i / Programmer / Hjælpeprogrammer / mappe, og følgende kommandosyntax åbner Finder.app igen som om det var et andet program:

open /System/Library/CoreServices/Finder.app

Hit tilbage, og Finder åbner og ting skal være tilbage til normal igen. Dette virker, fordi Finder i sidste ende er en app som enhver anden, det er bare en systemtjeneste, og som vi alle ved, er det, hvordan brugerne gennemser filsystemet OS X.

Som Lauri påpegede i kommentarerne, kan du også bruge det -a-flag, der er vedhæftet for at åbne for at genåbne Finder uden at pege på den fulde systemindholdsvej, som sådan:

open -a Finder

- Et flag, der er vedhæftet for at åbne, angiver "Application", hvilket betyder at du som regel kun kan indtaste applikationsnavnet uden den komplette vej til den indeholdende mappe. Denne kommando er listet sekund, fordi den muligvis ikke fungerer for nogle brugersituationer afhængigt af deres bash-profil, adgangsrettigheder og specifikationer for OS X-installationen, mens den første kommando er ret garanteret at arbejde, fordi den direkte peger på det komplette sti.

Hvis ovenstående kommandoer blev udstedt korrekt, og Finder stadig mangler at starte, kan du prøve at udstede en af ​​kommandoerne igen og kontrollere syntaksen for at være sikker på, at alt er korrekt. Hvis fejlen vedvarer, kan den enkleste opløsning være at genstarte Mac'en helt for at få alt tilbage i funktionsdygtig rækkefølge.