Kør Google Chrome OS i Mac OS X

I de sidste par dage har tech verden blændet om Googles seneste oprettelse, Chrome OS, som er et let og gratis Linux-baseret operativsystem beregnet til at køre på Netbooks og til sidst Desktops. Det er stort set bare Chrome-browseren med nogle andre funktioner, der er unikke for OS'et selv, hvilket gør det meget hurtigt og i stand til at køre uden meget belastning på hardware.

OK så snak er alt fint og dandy, men hvad med om vi kører denne ting i Mac OS X! Det er faktisk ret nemt at gøre, du skal bare downloade Chrome OS-billedet (via torrent) såvel som den gratis virtuelle maskine-software, kendt som VirtualBox. Torrent er leveret af PirateBay og har masser af seedere, så du bør kunne hente billedfilen meget hurtigt, igen operativsystemet er gratis, så der er ingen piratkopieringsproblemer her.

Hvis du er bekendt med at køre VM'er, har du sandsynligvis ikke brug for en walkthrough guide, du vælger bare billedet og starter det. Hvis du er ny til virtuelle maskiner eller gerne vil have lidt mere vejledning, har TechCrunch lagt et stort og nemt at følge gennemgang ved at installere Google Chrome OS inden for VirtualBox på toppen af ​​Windows, Linux og selvfølgelig Mac OS X (walkthrough bruger Mac OS X skærmbilleder, som den nedenfor).

TechCrunch: Prøv Google Chrome OS med en virtuel maskine

Jeg kørte Chrome OS i omkring to minutter og kede mig, det er stort set bare en webbrowser, der kører i en VM. Det er selvfølgelig stadig under udvikling, og der skal gøres arbejde, før det er et virkelig brugbart operativsystem, men med hvor let det er at installere i en virtuel maskine er det en sjov måde at geek ud og prøve noget nyt. I det mindste synes jeg, at det er et glimt ind i OS'ens fremtid, med flere og flere af vores liv og data, der findes, deles og åbnes online.