Sådan tilsluttes en printer til en trådløs router

Trådløse routere giver dig mulighed for at forbinde flere computere sammen for at dele filer og internetadgang. Du kan også bruge den trådløse router til at forbinde alle dine computere til den samme printer, så hver kan udskrive fra den samtidigt. For at forbinde en printer til en trådløs router skal du ændre flere indstillinger på hver af de computere, der bruger printeren.

Trin 1

Se i manualen, der fulgte med din printer, for at afgøre, om den har indbyggede trådløse funktioner. Få en trådløs printeradapter, hvis printeren ikke har en indbygget trådløs enhed.

Trin 2

Tilslut den trådløse adapter til USB-porten på printeren. Få adgang til en af ​​de computere, der er tilsluttet dit trådløse netværk.

Trin 3

Åbn menuen Start, og klik på "Kontrolpanel". Rul ned og klik på ikonet "Netværks- og delingscenter".

Trin 4

Rul til bunden af ​​vinduet, og klik på "Printerdeling". Klik på alternativknappen "Tænd printerdeling". Klik på knappen "Anvend" for at gemme ændringen.

Trin 5

Vælg linket "Vis computere og enheder" i øverste venstre hjørne af vinduet. Klik på knappen "Tilføj en printer" øverst på skærmen.

Trin 6

Vælg "Tilføj en trådløs printer" og klik på "Næste". Klik på printerens navn fra listen over tilgængelige trådløse enheder. Klik på "Næste".

Klik på "Finish" for at slutte computeren til den trådløse printer. Gentag installationsprocessen på andre computere på netværket, der har brug for adgang til printeren.