Sådan oprettes en mikrofon til Xbox 360

Elementer, du har brug for

  • Computer eller telefon headset

  • 2,5-millimeter han- til 3,5-millimeter hovedtelefonadapter til kvinder

  • Elektrisk tape

Xbox 360-headsettet og mikrofonen er almindeligt kendt for at nedbrydes hurtigt, hvilket får mange spillere til at udskifte dem. Microsofts erstatningshovedtelefoner kan være dyre, men du kan få den samme funktionalitet uden at bruge det officielle Xbox-headset. Du kan lave din egen mikrofon og dit headset ved hjælp af en gammel telefon eller et computerheadset og en simpel adapter. Hvorfor betale for et dyrt headset, når du kan sætte et sammen med resterende dele og et par dollars?

Xbox 360 bruger et 2,5 mm sterostik. Mens almindelige telefonhoveder og computerhovedtelefoner bruger et 3,5 millimeter jackstik. Alt hvad vi skal gøre er at forkorte stikket ved hjælp af adapteren for at få ethvert headset til at fungere. Du kan finde en 2,5-millimeter mandlig til 3,5-millimeter kvindelig hovedtelefonadapter online eller i enhver elektrisk hardware butik.

Sæt et standardheadset i headsetadapteren, og fastgør det med et lille stykke elektrisk tape.

Sæt det modificerede headset til din Xbox-controller.

Test dit modificerede headset ved at optage en besked til en ven på Xbox Live. Hit play efter optagelse af din besked; hvis dit headset fungerer, vil du høre din stemme over dit nye headset.