Skjul værktøjslinjen i Mac OS X Finder Windows

Moderne versioner af Mac OS X har efterladt værktøjslinjeskiften, der plejede at sidde i det øverste højre hjørne af alle Finder-vinduer som en rektangulær knap til fordel for et renere udseende. Det betyder ikke, at du ikke længere kan skjule værktøjslinjen i OS X, men det er lige nu gjort via menuen Vis eller ved hjælp af en hurtig tastaturgenvej:

  • Åbn et Finder-vindue
  • Klik nu på Kommando + Option + T for at skjule værktøjslinjen og sidebjælken

Med værktøjslinjen gemt, har desktop-vinduer et minimalistisk udseende, og som en bivirkning åbner alle mapper i nye vinduer frem for at blive indeholdt i samme vindue. Sådan har ældre versioner af Mac OS opført, og det er meget nyttigt, hvis du flytter eller kopierer elementer rundt i indlejrede mapper, men det kan hurtigt føre til en masse vindueskvoter.

Hvis du foretrækker at holde værktøjslinjen, kan du også forsøge at gemme Finder sidebjælker kun med Command + Option + S. Det vil også opretholde indstillingen for enkeltvindue, medmindre det er blevet tilsidesat af et andet Finder-valg.

Denne ændring blev først introduceret til OS X-grænsefladen med Lion, men har fastgjort omkring Mountain Lion og beyond Mavericks, hvilket indikerer, at dette er størknet som den nye adfærd.