Fordele og ulemper ved at bruge blogging i klasseværelset

Blogging er en måde at oprette din egen online journal til at dele dine synspunkter med andre. Mange klasselokaler på college og gymnasium integrerer blogs for at engagere studerende og tilføje et niveau af internetinteraktion mellem klassekammerater. Før du tilføjer en bloggingopgave til din klasseplan, skal du overveje fordele og ulemper ved at bruge denne type platform.

Tilskyndelse til læsning og skrivning

Blogging i klasseværelset kan engagere tilbageholdende læsere og forfattere, ifølge McGraw-Hills websted Teaching Today. Studerende, der bruger mere tid på Myspace, så læser de romaner, kan bruge mere tid på at læse opgaver og skrive om dem i blogformat. Mens de fleste universitetsstuderende ikke har brug for ekstra opmuntring, kan kæmpende mellem- og gymnasieelever muligvis drage fordel af klassefokuseret blogging. Hvis dine elever stadig lærer at stave, kan du prøve at deaktivere automatisk stavekontrolsoftware for at tilskynde dem til at kontrollere deres egen stavning.

Svært at bedømme

Mens klassificeringsstandarder har eksisteret i årtier for semesteropgaver, popquizzer og andre opgaver, skal lærere oprette deres egen rubrik til klassificering af blogarbejde. Chronicle of Higher Education hævder, at klassificeringsvalg spænder fra gradering af kun de øverste stillinger, som den studerende har valgt, eller klassificering af hvert indlæg individuelt. Lærere kan finde ud af, at deres klassificeringsrubrik ikke fungerer halvvejs gennem et semester, hvilket enten kræver en omkalibrering eller slipper bloggingprojektet helt. Følg eksemplerne på andre lærere i lignende klassemiljøer, når de udvikler en ny klassifikationsrubrik for at spare tid.

Engagerende elevdiskussion

Studerende, der er for stille eller genert til at tale under klassediskussioner, kan åbne sig i kommentarfeltet på en klasseblog. Lærere, der bruger blogs i klasselokalet, rapporterer store poster til at skrive opgaver, der er af højere kvalitet end semesteropgaver, der er mere værd af den samlede karakter, ifølge Humaniora, Kunst, Videnskab og Teknologi Advanced Collaborative. At give hver elev deres egen blog giver dem mulighed for at skrive frit og åbent uden frygt for forlegenhed under en klassediskussion ansigt til ansigt.

Ekstra tid

Oprettelse, vedligeholdelse og klassificering af blogs tager meget ekstra tid. Hvis du vil føje et blogprojekt til din klasse uden at overvælde din undervisningsplan, skal du prøve at droppe andre lektier eller skrive projekter fra pensum. Mange af de regelmæssige klassificerede opgaver i en engelsk klasse kan skrives og sendes gennem blogging. Prøv også at oprette en enkelt blog, som studerende har mulighed for at sende til i stedet for adskillige personlige blogs.