Sådan rodfæstes min GO-telefon

Rooting en mobiltelefon giver dig mulighed for at øge telefonens ydeevne og applikationer, der ikke er godkendt af mobiltelefonnettet. En "Go Phone", en forudbetalt telefon, har mindre risiko for rooting på grund af de lavere omkostninger. Når du rodfæster en mobiltelefon, er der altid en lille risiko for at "murere" telefonen eller gøre den ubrugelig. På grund af dette kan uerfarne brugere måske undgå at rodfæste deres mobiltelefon eller bede om hjælp fra en erfaren ven.

Trin 1

Sæt din Go Phone i opladeren. Lad det oplade i tre til fire timer, indtil det har maksimalt batteri.

Trin 2

Klik på knappen "Menu". Tryk på retningsknapperne for at rulle til "Indstillinger". Tryk på knappen "Ned" for at rulle til "Applikationer". Rul til "Ukendte kilder."

Trin 3

Åbn webbrowseren på din Go Phone. Naviger til webstedet Cyanogen Recovery Flasher (se Ressourcer).

Trin 4

Klik på knappen "Download" for at downloade filen.

Trin 5

Gennemse GO-telefonens downloadmappe for at finde den downloadede fil "Backup Recovery Image." Klik på filen for at åbne den. Gennemse GO-telefonens downloadmappe for at finde den downloadede fil "Flash Cyanogen Recovery 1.4." Klik på filen for at åbne den.

Sluk for din telefon ved at holde tænd / sluk-knappen nede. Start din telefon i gendannelsestilstand ved at trykke på og holde nede "Power" -tasten og "Home" -tasten på samme tid.