Sådan deaktiveres og ryddes AutoFyld i iOS

Automatisk udfyldning er en af ​​de mere nyttige funktioner i iOS, da det forhindrer dig i at bruge tastaturet til langsom berøring til at indtaste login og adgangskoder og kontaktoplysninger som e-mail-adresser eller telefonnumre. Det åbenlyse problem med automatisk udfyldning kommer dog med delte iPads (eller iPods / iPhones), hvor flere mennesker måske bruger samme enhed og går til de samme websider, kun for at finde en anden bliver automatisk logget ind, eller deres information er bliver udfyldt. Det kan ikke kun være irriterende, men det kan i nogle tilfælde være et privatlivsproblem, så her er hvordan du fjerner autofyldningsoplysningerne og derefter deaktiverer funktionen:

  • Åbn indstillinger og tryk på "Safari"
  • Tryk på "AutoFill" og tryk så på "Ryd alle" under "Navne og adgangskoder"
  • Næste drej "Brug kontaktinfo" og "Navne og adgangskoder" til OFF

Nu vil Safari i iOS ikke længere beholde disse oplysninger, og det vil ikke automatisk udfylde det, når du besøger en side med formularer til e-mails, kontakter, logins osv.

Et godt medium er også at deaktivere funktionen "Navne og adgangskoder", men lade kontaktinfo være aktiveret, hvilket gør det nemt at tilmelde sig nye tjenester, men ikke lagre de egentlige adgangskoder.

Det er værd at påpege, at denne funktion er deaktiveret som standard, så medmindre du slår den til at starte med, behøver du ikke at gøre dette. For enbruger enheder kan denne funktion være yderst nyttig, men den bruges bedst sammen med en stærk adgangskode for at forhindre folk i at få adgang til websteder med følsomme data.