Sådan belastes dit netværk stærkt

Dette er muligvis den eneste artikel, du nogensinde vil læse, der indeholder professionel rådgivning: Prøv kun dette trick derhjemme. Understrege dit hjemmenetværk er en god metode til diagnosticering af svage links og potentielle netværksflaskehalse i dit LAN. En række kommercielle suiter er tilgængelige til denne opgave sammen med en række hardware- og softwareovervågningsværktøjer. Prisen på de fleste af disse pakker placerer dem uden for rækkevidde til hjemmebrug. Heldigvis er et af de mest effektive værktøjer til stressdiagnostik et simpelt værktøj, der følger med hver kopi af Windows-operativsystemet.

Trin 1

Åbn et kommandolinjevindue. Tryk på "Windows" -tasten, og hold den nede. Tryk på og slip “R” -tasten. Slip “Windows” -tasten. Skriv "cmd" i tekstindtastningsfeltet, og klik på knappen "OK".

Trin 2

Indtast ping-kommandoen ved prompten ved hjælp af formatet:

ping –t 192.168.1.1

Trin 3

Tryk på “Enter” -tasten. Brug af “-t” -kontakten med ping-kommandoen genererer en ny ping, hver gang computeren modtager et svar fra målet. Resultaterne af hver ping vil se sådan ud:

Svar fra 192.168.1.1: bytes = 32 tid = 2 ms TTL = 64

Den første del af svaret indikerer, at destinationsmaskinen er forbundet til netværket og lydhør. Den anden del viser pakkestørrelsen sendt og modtaget. Tidsindtastningen angiver, hvor lang tid svaret tog i millisekunder. Den endelige TTL-post (tid til at leve) angiver antallet af millisekunder, pakken eksisterer, før svaret "Host ikke fundet" leveres til den oprindelige computer.

Trin 4

Gentag trin et til tre på hver computer, der er tilsluttet netværket. Øget netværksspænding er angivet med den stigende værdi i kolonnen “time = Xms”. Når den numeriske værdi i denne kolonne overstiger værdien i den sidste "TTL" -kolonne, genererer kommandovinduet et "Request time-out" -svar.

Afslut ping-kommandoen på hver maskine ved at trykke på "Ctrl + C" -tastekombinationen.