Software til oprettelse af postkort

Oprettelse af brugerdefinerede unikke postkort giver afsenderen mulighed for at dele en særlig besked med den person, der modtager postkortet. Afhængigt af det sofistikeringsniveau, kortet kræver, er der mange brugervenlige og gratis softwareløsninger. Mange postkortoprettelsessoftwarepakker tilbydes af printere, der forbinder softwaren med deres udskrivningstjenester.

Adobe-produkter

Adobe-produkter, såsom Photoshop, Illustrator og InDesign, kan alle bruges sammen eller separat til at skabe fantastiske postkortdesign. Ulempen er, at prisen på denne software løber omkring $ 500 til $ 1.000 pr. Titel og kræver en vis træning eller dygtighed for at lære at bruge. Fordelen er, at programmerne kun er begrænset til designerens fantasi. Dette er de værktøjer, som professionelle inden for grafisk design bruger til at skabe de fleste postkortdesign set i kortbutikker.

Vistaprint.com

Vistaprint.com er en populær online printer, og deres websted giver brugerne mulighed for at oprette brugerdefinerede postkort. Det tilbyder en række skabeloner og temaer, og den nemme at følge trin-for-trin proces gør oprettelse af postkort et snap for selv en nybegynderbruger. Vistaprint tillader derefter brugeren at udskrive postkortene, og de sendes hurtigt ud til kunden inden for tre dage i USA. Deres prisfastsættelse er konkurrencedygtig, og der er rabatter på større ordrer.

Gdmdst Ubegrænset udskrivning

Gdmdst.com tilbyder en gratis 30-dages prøveversion af deres udskrivningssoftware, som ikke kun designer postkort, men også i henhold til dets hjemmesides "labels (tags), stregkode, klistermærker, certifikater, visitkort, postkort, konvolutter, fakturaer, regninger, ekspres regninger , dokumenter, tabeller, formularfremstilling, grafik og rapportomslag. " Programmet kræver lidt af en tutorial for at bruge det fuldt ud, men en hurtig undersøgelse af hjælpefilen giver de fleste brugere mulighed for at få maksimal brug af denne softwareapplikation.

Hallmark Card Studio Special Edition

Hallmarksoftware.com tilbydes af det velkendte Hallmark-kortfirma til $ 9,99. Softwaren er meget nem at bruge og indeholder over 700 skabeloner, hundredvis af clipart-billeder og masser af brugerdefinerede skrifttyper. Denne software fungerer ikke kun godt til postkort, men kan også håndtere de fleste lykønskningskort. Programmet giver brugeren mulighed for at tilpasse sit kort og derefter sende det som e-kort til venner eller udskrive det fra en hjemmeprinter eller udskrive til Hallmarks trykkeri.

Postkorttjenester

Postcardservices.com er et omfattende websted, der giver brugerne mulighed for at designe, udskrive og bestille brugerdefinerede postkort og skabeloner. Virksomheden tilbyder 5.000 4 "x6" postkort til $ 150. Brugere kan vælge mellem brugerdefineret kunstværk og clipart samt skabelondesign. Kunder har også mulighed for at uploade deres egen grafik og bruge webstedsværktøjerne til at oprette deres egne brugerdefinerede design.