Sådan optages telefonopkald på din pc

Der er flere grunde til, at du måske vil optage en telefonsamtale: du kan være en interviewer, der fører registre over dine potentielle medarbejdere, eller du kan være en journalist, der samler bevis for en historie. Uanset hvad skal du optage samtalen. Brug af en pc som en direkte optageenhed er meget bedre end en traditionel båndoptager, fordi den kan administrere hundreder af timers chat ad gangen og også gemme digitale, sikkerhedskopierede kopier af dine samtaler.

Trin 1

Invester i noget telefon-til-pc-software og udstyr til optagelse. Virksomheder som ARTCOM (U.S.) og Re-Tell (UK) sælger bundter, der inkluderer optagesoftware og udstyr. For eksempel sælger ARTCOM en PCM-2 USB-pakke, der kan optage op til otte telefonlinjer, mikrofoner eller radioer. Denne særlige ARTCOM-pakke inkluderer USB-kabler, der kan oprette forbindelse til digitale og analoge telefonudgange (se Ressourcer). Disse pakker inkluderer normalt software, der kan optage hundreder af timers opkald, og nogle kan endda indstilles til at optage, når telefonen hentes eller bruges til at ringe til en anden. Se afsnittet Ressourcer for nogle links til populære telefon-til-pc-pakker.

Trin 2

Køb en telefonmikrofon for at oprette forbindelse direkte til din pc. Den mest effektive model, der får resultater af højeste kvalitet, er en in-ear mikrofon. Som navnet antyder, sidder en in-ear mikrofon inde i dit ørehulrum, og mens telefonen trykkes mod det øre, optages den samtale, der transmitteres gennem telefonens højttaler. Indgangskablet tilsluttes direkte til din pc eller laptop og registreres derefter gennem enhver optagesoftware, der er installeret på din computer. Hvis mikrofonen er af anstændig kvalitet, vil den også opfange din egen talestemme og ikke forringe din hørelse eller forståelse af den anden højttaler. Disse in-ear-mikrofoner er også optaget på flade frekvenser, hvilket betyder, at den anden person ikke kan fortælle, at du optager telefonsamtalen. Du kan købe en in-ear mikrofon fra websteder som Planet Headset og virksomheder som Sound Professionals (se Resources).

Optag en samtale ved hjælp af en bærbar computer med en indbygget mikrofon. Dette er kun muligt, hvis din telefon har en højttalertelefon. Selvom dette kan virke lidt primitivt, er det en omkostningseffektiv løsning sammenlignet med telefon-til-pc-bundter, som kan koste mere end $ 500. Den grundlæggende opsætning er, at du åbner et optagelsesprogram på din bærbare computer (de fleste moderne bærbare computere leveres med en indbygget mikrofon og et optagelsesprogram) og indstiller din telefon til sin højttalertilstand. Når samtalen transmitteres via højttalertelefonen, optager den bærbare computer stemmerne. Dette er en god idé til en improviseret optagelse, når du er på farten, eller når du ikke har alt det overskydende udstyr til rådighed: Tænd bare din bærbare mikrofon og tal væk. Desværre, fordi bærbare mikrofoner optager alt i deres omgivelser, optages der også baggrundslyde eller lyde, så sørg for at du taler tydeligt eller holder telefonens højttalertelefon op til den bærbare computer.