Åbn og administrer op til 24 browsertabs i Safari til iPad

Hvis du bruger mange faner, mens du surfer på internettet, vil du sætte pris på en subtil ændring i Safari til iPad, der fulgte med iOS 6. Du kan nu få op til 24 samtidige browser faner åbne, en enorm stigning fra 8 fanebladet i tidligere versioner af iOS. Mens den 8 tabulationsgrænse stadig er for Safari på iPod touch og iPhone, giver den større skærm på iPad mulighed for den enorme forbedring for dem af os, der hæver browser faner som det ikke er i morgen.

Safari på iPad vil vise op til 10 faner over toppen, hvis enheden er i liggende tilstand, og for at få adgang til de andre faner, skal du bare trykke på >> pileknappen på den længste højre fane. Det vil trække en menu ned for at få adgang til dine andre faner.

Hvis du vælger et websted fra rullelisten, skifter det det i stedet for den aktuelt aktive fane, den lukker ikke den.

Dette er adskilt fra iCloud-faner, som du får adgang til fra det lille sky-ikon i Safari-værktøjslinjen. Taler om iCloud-faner, fordi de er tilgængelige fra iPhone og iPod touch, kan du bruge dem som en måde at sortere rundt på 8 fanebladet ved at få adgang til faner gemt på andre iPhones, iPads, Macs eller hvad som helst, der har den samme iCloud-konto.