Ny iPhone TV Commercial "The Archives" viser Off Memories Feature

Apple flyder en ny iPhone 7-reklame, denne gang med fokus på Memories-funktionen, der er indbygget i den nye Fotos-app til iOS.


I forretningen ses en mand vandre i salerne i en stor arkivbygning og samle fotos og filmoptagelser for at skabe en collage, der ender med at være hvad Memories-funktionen i iOS-fotos genererer på egen hånd (selvfølgelig uden indsats fra bruger vandrer rundt og wading gennem arkivfilm).

Videoen er soundtracked til to sange, den første del af The Archives iPhone TV-reklame er baggrunden af ​​"Hendes drømme" af Luca D'Alberto, og sidstnævnte del af den kommercielle har et moderne cover af den klassiske sang "Unchained Melody" som udført af Lykke Li.

Den kommercielle kører nu og er blevet indlejret nedenfor for nem visning:

Det skal bemærkes, at selvom det er en kommerciel iPhone 7, er Memories-funktionen tilgængelig på alle moderne iPhone- og iPad-enheder, der kører iOS 10 eller iOS 11 og senere udgivelser.

Memories-funktionen er nem at bruge på iPhone eller iPad, du åbner simpelthen appen Fotos og klikker på fanen "Memories" og gennemser de tilgængelige hukommelsesfremvisning, videoer og kompileringer, som automatisk genereres af Photos app i baggrunden af iOS.

Den separate video nedenfor fra Apple viser den Memories-funktion, der er brugt som en del af den bredere iPhone fotograferingsvideo-serie, de har oprettet:

Carl Sagan fortællede "Earth" iPhone tv-reklame er også airing også.