Sådan faxes dobbeltsidet papir

Da mange virksomheder øger mængden af ​​dobbeltsidet udskrivning og kopiering, de gør for at overholde deres grønne initiativer, øges problemet med faxning af tosidede dokumenter. Mens faxbrugere kan bruge en kopimaskine til at kopiere et tosidet dokument på to enkelt ark papir, reducerer dette produktiviteten og øger omkostningerne. Den mest produktive og omkostningseffektive måde at faxe tosidede dokumenter er at bruge en faxmaskine, der er i stand til duplexfaxing.

Anbring det tosidede dokument i faxmaskinens dokumentføder. Tjek din brugermanual for at finde ud af, hvor mange ark papir dokumentføderen har plads til.

Tryk på knappen "Duplex Fax". Nogle duplex-faxmaskiner har denne funktionsknap mærket som "Tosidet faxning."

Indtast nummeret på den faxmaskine, du vil sende faxen til, ved hjælp af det numeriske tastatur. Nogle kontorer kræver, at der ringes op til en "9" inden faxnummeret for at oprette forbindelse til en ekstern linje. Kontakt dit it-personale for at få oplysninger om eventuelle faxkrav.

Tryk på knappen "Start" for at begynde at sende din fax. Faxmaskinen scanner begge sider af hvert dokument i arkføderen ind i hukommelsen og begynder derefter at sende faxen.