Sådan finder du gemte filer på en ekstern harddisk (5 trin)

Nogle gange gemmer du en fil, men indser senere, at du ikke ved hvor. Du ved måske, at du har gemt den på en ekstern harddisk, men du kan bare ikke finde den. Det er her, Windows 7's søgefunktion kommer ind. Du kan specificere, at Windows 7 søger efter din fil på en ekstern harddisk via Windows Stifinder. Hvis du ikke kender filnavnet, kan du også søge efter størrelse eller dato for at hjælpe med at indsnævre resultaterne.

Trin 1

Klik på "Start" -kuglen, og vælg "Computer" for at starte Windows Stifinder.

Trin 2

Dobbeltklik på din eksterne harddisk i højre rude.

Trin 3

Indtast filnavnet eller delen af ​​filnavnet i søgefeltet øverst til højre. Resultater vises automatisk nedenfor, mens du skriver.

Trin 4

Klik på søgefeltet, og klik på "dato ændret." Klik på en forudbestemt tidsperiode, f.eks. "Sidste uge" eller "i går". Alternativt kan du klikke på en bestemt dato i kalenderen. Hold "Skift" -tasten nede, og tryk på en anden dato for at angive et datointerval mellem de to valgte datoer. Dette begrænser søgningen til filer og mapper, der blev ændret i den givne tidsperiode.

Klik på søgefeltet igen, og klik på "Størrelse". Vælg et af de forudbestemte størrelsesintervaller, såsom "Lille (0-10 KB)" eller "Gigantisk (> 128 MB)." Dette filtrerer yderligere resultater til dem, der opfylder disse kriterier.