Start i Mac OS X Verbose Mode

Opstart af en Mac med Verbose Mode kan være et nyttigt fejlfindingstrick for nogle uklare situationer, hvor brugerne forsøger at bestemme, hvad der går galt med en Mac under systemstartprocessen. Ligesom det lyder, er verbose mode verbose, hvilket betyder, at det lister på alt, der foregår bag kulisserne, og du vil se, da elementer og udvidelser er indlæst i kernen, og Mac OS X fortsætter med opstartsprocessen.

Sådan starter du en Mac med Verbose Mode

Du kan starte en Mac OS X-verbose-tilstand kun én gang, hvilket betyder på den specifikke boot, ved at holde Kommand + V nede umiddelbart efter strømmen på en Mac (eller umiddelbart efter genstart).

De nøjagtige trin til at starte en Mac i Verbose Mode er som følger:

  1. Start Mac'en som sædvanlig ved at trykke på tænd / sluk-tasten (eller genstart Mac'en)
  2. Begynd straks at holde Kommando + V-nøgler nede, så snart Mac'en starter, eller når du hører boot-chime
  3. Fortsæt med at holde Command + V ved opstart, indtil du ser hvid tekst mod en sort baggrund vises på skærmen, hvilket betyder at Verbose Mode er aktiv på den start af systemet

Du ved, at du er i verbose tilstand, fordi du får vist masser af tekst, der minder om kommandolinjen i stedet for din standard Mac OS X startskærm. Verbose Mode skal se sådan ud:

Verbose mode kan være meget nyttig, når fejlfinding Macs og udviklere ofte bruger det også. Bortset fra praktiske anvendelser af Verbose Mode synes nogle Mac-brugere også, at det ser interessant ud og synes om det, fordi det afslører yderligere boot detaljer, som om at starte en pc eller en unix-maskine - og glem ikke, at MacOS / Mac OS X er baseret på Unix trods alt!

Bortset fra fejlfinding, hvilken Safe Boot-tilstand ofte er bedre egnet til, har standardbrugeren sikkert ikke brug for at være i verbose boot, men det kan stadig være sjovt at se på understøttelsen af ​​Mac OS X, som de fortsætter under startprocessen .

Endelig, hvis du bare holder nøglekombinationen nede, vil din næste genstart af Mac'en være normal igen. Nøglekombinationen starter bare med Verbose Mode på engangsbasis, men du kan også indstille din Mac til altid at starte i verbose mode, hvis du altid vil se teksten på den måde eller konsekvent starte med Verbose Mode uden at skulle holde nede nøglekombination.

Kender du til andre interessante tricks eller tips, der involverer verbose mode i Mac OS? Del med os i kommentarerne nedenfor!