Sådan oprettes en PayPal Tip Jar til din blog

PayPal tilbyder en automatiseret "doner" -knap, der kan bruges til ethvert fundraising-formål, herunder anmodning om "tip" fra læsere af en blog. Hvis din organisation er registreret som kategori 501 (c) (3), hvilket betyder at den er fritaget for nogle føderale indkomstskatter, er du berettiget til reducerede PayPal-transaktionsgebyrer og kan beholde flere af de penge, folk donerer. Du kan stadig bruge donationsknappen, hvis du ikke er en 501 (c) (3) organisation, men ikke får nedsættelsen på gebyrerne. Hvis du sælger produkter eller tjenester, kan du ikke bruge donationsknappen, men du kan bruge andre betalingsknapper til webstedsbesøgende til at efterlade en frivillig betaling såsom et tip.

Teknisk opsætning

PayPal genererer automatisk HTML-kode til knapper. Du placerer denne kode på dit websted; denne kode viser knappen og linker til din konto. For at få donationsknappekoden skal du sørge for, at du er logget ind på din PayPal-konto, gå til siden "Opret PayPal-betalingsknap" (se Ressourcer) og vælge knaptypen "Donationer." Du kan vælge, om knappen skal have et fast beløb, eller tillade donorer at vælge deres eget beløb. Du kan også tilføje et ID til knappen; så hvis du kører flere donationsdrev eller lægger knapper på forskellige websteder, kan du spore, hvor meget hver rejser. Under denne opsætning kan du ændre formuleringen på knappen fra "Doner" til alt andet, du kan lide, såsom "Tip".

Bekræftelse af status

For at kvalificere dig til de reducerede gebyrer skal din konto være en "Business" -konto med forretningstypen angivet som "Nonprofit" og kategorien angivet som "Charity." Dette kan betyde, at du skal oprette en ny konto. For at bekræfte din status skal du logge ind på din konto, vælge "Opløsningscenter" og angive de ønskede oplysninger, som inkluderer en kontoudtog eller check fra din organisation og dokumentation for din skattefrie status.

Virkninger af verifikation

Når du har leveret de ønskede oplysninger, får du en e-mail fra PayPal, der bekræfter din bekræftede nonprofitstatus. Fra dette tidspunkt får du de reducerede gebyrer; dette kan ikke dateres tilbage til transaktioner, før du blev bekræftet. At blive verificeret betyder også, at du kan foretage udbetalinger uden nogen begrænsninger. Hvis du bruger donationsknappen, men ikke er verificeret, kan du kun trække i alt $ 10.000, før du bliver bedt om at indsende bevis for, hvad du laver med pengene, hvilket viser, at det virkelig er en indsamlingsøvelse.

Alternativer

Hvis du driver din blog som en virksomhed og sælger produkter eller tjenester gennem den, kan du ikke bruge knappen "Doner". Et alternativ er at bruge knappen "Køb det nu" til betalinger med fast beløb. For at undgå uenighed skal du gøre det klart for besøgende på webstedet, at de ikke får noget håndgribeligt til gengæld for betaling. brug for eksempel ordlyden som "Brug denne knap, hvis du vil vise din påskønnelse for vores tjenester med en frivillig ekstra betaling, ligesom et tip i en restaurant." Husk at du bliver nødt til at betale dine sædvanlige PayPal-transaktionsgebyrer, som om du foretog et salg. Du forbliver ansvarlig for eventuelle skatteforpligtelser, der opstår som følge af at acceptere denne betaling.

Alternativ blogging

Hvis du bruger en bloggingtjeneste, skal du kontakte din udbyder for at finde ud af, om den tilbyder nogen "tip jar" -faciliteter som et alternativ til PayPal. For eksempel giver Googles Blogger dig mulighed for at oprette en knap til læsere til at foretage betalinger via Google Wallet-systemet. Du kan også oprette links til læsere til at betale dig via virtuelle valutasystemer som Bitcoin, som ikke involverer en finansiel formidler, såsom PayPal. Sådanne systemer kan være meget komplicerede, så sørg for at forstå dem, inden du bruger dem, og kontroller, at de opfylder dine specifikke behov.