Sådan laver du et indlæg ved hjælp af spillemanden

Fiddler er et HTTP-fejlretningsværktøj oprettet af Microsoft-udvikleren Eric Lawrence. Du kan bruge Fiddler til at fange al HTTP-trafik mellem et program, såsom en webbrowser og en server, så du kan se nøjagtigt, hvad der foregår i baggrunden. Dette er uvurderligt til debugging af webapplikationer og giver dig mulighed for hurtigt at spore årsagen til fejl. Du kan også bruge Fiddler til at generere HTTP POST eller GET-webanmodninger til at sende tilpassede data til din applikation til test og derefter fange svaret.

Klik på Windows "Start" -menu, klik på "Alle programmer" og klik derefter på "Fiddler2" for at starte applikationen. Klik på "File" og "Capture Traffic", hvis det er markeret for at deaktivere HTTP-capture i baggrunden.

Klik på fanen "Request Builder", der findes i fanelinjen øverst i vinduet til højre på skærmen. Dette har et ikon, der indeholder et billede af jorden og en hammer. Klik på fanen "Parsed", hvis den ikke allerede er aktiv fra fanerne øverst i vinduet Request Builder.

Klik på "POST" i rullemenuen for at vælge en HTTP POST-anmodning. I adressefeltet ved siden af ​​rullemenuen skal du indtaste adressen på den side POST-anmodningen skal sendes til, f.eks. "Http://www.mysite.com/page.php."

Skriv følgende linje i feltet Anmod overskrifter:

Indholdstype: applikation / x-www-form-urlencoded

Dette lader den modtagende side kende typen af ​​data, der sendes, i dette tilfælde standard HTML-formulardata.

Tilføj de variabler, der skal sendes, i feltet Request Body i URL-kodet format for at kode eventuelle ikke-standardiserede tegn.

navn = eksempel & handling = tilføj

Dette sender to navneværdepar til målsiden og simulerer to formularfelter med navnet "navn" og "handling".

Klik på fanen "Indstillinger", og sørg for, at inspiceringssession er valgt. Dette gør det muligt for Fiddler at fange og vise svaret fra målsiden.

Klik på knappen "Udfør" i øverste højre hjørne af vinduet Request Builder. Dette sender de indtastede data til målsiden ved hjælp af en HTTP POST-anmodning. Svaret fanges derefter, som du kan se ved hjælp af fanen Inspektører.

Tips

Hvis du har fanget en POST-anmodning fra en applikation i Fiddler, kan du ændre de fangede værdier og sende anmodningen om hurtig fejlretning igen.