"Min iPhone ringer ikke eller giver lyde med indgående meddelelser, pludselig hjælp!"

Har du nogensinde haft den oplevelse, hvor en iPhone pludselig ikke ringer på indgående opkald, eller når der kommer en ny besked, når der kommer en ny besked? Mute-knappen er ikke tændt, så hvad i alverden foregår, ikke? Dette er overraskende fælles oplevelse for dem, der er mere nybegynde iPhone-brugere, og efter fejlfinding af dette et dusin gange med familie og venner (normalt med unge børn) er det nok værd at diskutere her, hvis ikke for dig personligt end måske for den anden folk i dit liv.

"Min iPhone vil ikke ringe, Hjælp!" Vær ikke bekymret, her er hvorfor

Med næsten sikker garanti er årsagen til, at en iPhone ikke ringer, eller der gøres opmærksomme lyde tilsyneladende ude af det blå, på grund af funktionen Ikke forstyrr eller fordi Mute-kontakten er slået til.

Kontrollér først din Mute-knap, det er hardwarekontakten på siden af ​​iPhone. Hvis den er vendt, vil iPhone ikke lave nogen lyde, opkald taler, og advarsler vil heller ikke skabe støj. Hvis knappen Mute er slået ned, så en lille rød / orange bar er synlig bag den, betyder det, at iPhone er i lydløs tilstand. Vend det tilbage med et flick.

Derefter er der 'Ikke forstyrr' -tilstand for at kontrollere. Ikke forstyrr, er helt fantastisk, når du bruger det ordentligt og sætter en tidsplan for det, men hvis du ikke er bekendt med hvordan det virker, kan det ved et uheld byttes på og føre til alle former for forvirring og ubesvarede opkald eller tilsyneladende ignoreret tekst Beskeder.

Den nemmeste måde at afgøre, om Ikke forstyrre, får din iPhone til ikke at ringe og forårsager, at du går glip af iPhoneopkald og advarselslyde, skal se i statuslinjen på enheden. Kan du se et lille månenikon?

Hvis du ser månenikonet i statuslinjen på iPhone, er det ikke forstyrrende, og når det er på iPhone, er det helt lydløst fra alle advarsler, meddelelser, opkald, alt. Ikke forstyrr tilstand stopper din iPhone fra at ringe, hvis den er aktiveret. Hvis din iPhone ikke ringer eller gør advarsler lyder, er det nok derfor! Så vi skal slukke for ikke forstyrr tilstand!

Alt du skal gøre er at skrue op fra bunden af ​​skærmen for at vise Kontrolcenter og trykke på månenikonet igen, så det ikke er fremhævet, det slukker ikke forstyr ikke, og du kommer tilbage til at modtage opkaldsbeskeder, der ringer, meddelelser og lydalarm igen.

Så længe du slukker, forstyrrer ikke iPhone, ring og få beskeder igen.

En anden måde at slukke for Ikke-forstyrrelsestilstand er gennem indstillingerne på iPhone, det betyder ikke noget, hvilken vej du vælger at slukke for, men hvis du vil have iPhone til at ringe igen og for at få beskeder igen, skal den vendes af. Sådan deaktiverer du ikke forstyrr i indstillinger-appen til iPhone:

  1. Åbn appen Indstillinger
  2. Vælg "Forstyr ikke" (se efter månens ikon!)
  3. Ved siden af ​​indstillingen "Manuel" skal du dreje kontakten til OFF-positionen

Så længe Ikke forstyrr er slukket, ringer iPhone og iPhone får beskeder, lyde og meddelelser. Hvis ikke forstyrre er tændt, vil iPhone ikke ringe, iPhone'en får ikke advarsler eller lyde eller meddelelser. Det er derfor, det hedder Do Not Disturb, det giver tavshed, når det er aktiveret.

Jeg ved, hvad du tænker *, du tænker "Nå har jeg aldrig aktiveret det!" Nå, fordi det er ret nemt at skifte på utilsigtet gennem Control Center, bliver det ofte bare aktiveret. Dette gælder især for brugere med småbørn og små, der leger med en forældre eller familie iPhone, og jeg finder det ikke så tilfældigt, at et flertal af "ahhh min iPhone er brudt, det ringer ikke eller laver nogen lyde ahhhh!" Freak outs kommer fra forældre eller bedsteforældre med børn rundt. Virkeligheden er, at det er meget nemt at skifte denne funktion på uden at tænke på at, og hvis du ikke ved hvad du skal kigge efter (mange ikke!) Kan det medføre alvorlig sorg. Jeg havde forholdsvis rent faktisk at tage deres iPhone til deres transportvirksomhed på grund af dette ... ja ja, nogle gange kan meget enkle ting give meget frustration.

iPhone ringer ikke? Check Mute, Check Sturb ikke, Check AirPlane

Så lad os opsummere og genoprette, så du kan huske hvad du skal gøre, hvis din iPhone pludselig ikke ringer, og du mangler opkald og sms-beskeder.

  • Kontroller først, at Mute-knappen er den fysiske omskifter på siden af ​​iPhone, og hvis den er skiftet, vil den tavle alle opkald, ringe, beskeder og meddelelser og advarsler, alt vil blive dempet
  • Næste check Forstyr ikke, hvilket også tavler iPhone
  • Og endelig kan du også tjekke Airplane Mode (se efter det lille flyikon i statuslinjen. Når dette er slået fra, er alle meddelelser slukket i telefonen)

En af dem er næsten helt sikkert årsagen til dine bekymringer, og det er meget usandsynligt, at iPhone selv har nogle pludselige fejl eller problemer - medmindre det tog et bad, alligevel.

* Eller måske tænker du på "Dette er indlysende for mig, fordi jeg er et geni", godt, hvis det er dig, fokuser bare på at læse vores avancerede artikler i stedet = -)