Sådan redigeres en video i CamStudio

Rendersofts CamStudio er et screencasting-program, der kan optage begivenhederne på computerskærmen og gemme dem som en AVI-fil. Selvom dets oprindelige versioner har begrænsede redigeringsmuligheder, tillod dets status som et open source-program eller community-ændret program senere versioner for at maksimere redigeringspotentialet. CamStudio 3, en Adobe-oprettelse, er under udvikling fra september 2010 og er ikke open source-software.

Trin 1

Kør dit CamStudio-program. Det kan fås fra skrivebordet, hvis der blev oprettet en genvej, fra programfanen i menuen "Start" eller i undermappen "Programfiler" i "Denne computer."

Trin 2

Udvid menuen "File" øverst i CamStudio-vinduet, og vælg den anden mulighed med navnet "Open ..."

Trin 3

Naviger gennem browservinduet for at få adgang til din videofil, klik på den for at fremhæve den, og klik på knappen "Åbn". Dobbeltklik blot på hver mappe i filens katalog for at finde den; for eksempel kan du åbne "Mine dokumenter" og derefter "Mine videoer".

Udvid menuen "Værktøjer" for at få adgang til redigeringssoftwaren på dit CamStudio-program. Fra denne menu kan du tilføje kommentarer, konvertere filens format og andre muligheder. Antallet af tilgængelige indstillinger afhænger af den version af CamStudio, du har installeret. Senere versioner integrerer en grafisk grænseflade til at udføre redigeringsfunktioner, såsom skift af farver, lysstyrke og lydindstillinger.