Sådan installeres kerneforlængelser i Mac OS X manuelt

Avancerede Mac OS X-brugere kan finde det nyttigt at vide, at KEXT (kerneudvidelser) kan installeres manuelt. Processen med at installere kexts manuelt i OS X er ikke for svært, hvis du er fortrolig med kommandolinjen, men det er en multi-trins proces at kopiere den relevante .kext-fil til den relevante kerneudvidelseskatalog og derefter bruge chmod og chown til at tildele passende tilladelser til kexten, så den vil løbe som beregnet.

Manuel installation af Kext til Mac OS X

Du skal bruge Terminal til at fuldføre kextinstallationen. Denne proces er den samme i alle versioner af OS X:

 1. Kopier .kext fil (er) til / System / Library / Extensions /
 2. Åbn terminalen og skriv:
 3. cd /System/Library/Extensions/

 4. Skriv følgende kommandoer på terminalen, og erstat kext navn med den, du installerer
 5. sudo chmod -R 755 kextfile.kext
  sudo chown -R root:wheel kextfile.kext

 6. Fjern nu kext-cacherne:
 7. sudo rm -R Extensions.kextcache
  sudo rm -R Extensions.mkext

 8. Genstart Mac'en

Kerneludvidelsen skal nu installeres. Du kan forespørge en liste over de aktive kerneudvidelser i OS X med kommandoen kextstat for sikker, brug grep til at begrænse resultaterne.

På samme måde kan du fjerne et emne fra det samme / System / Bibliotek / Udvidelser / mappe for at afinstallere en kext-fil, genstart Mac'en igen, så ændringen træder i kraft.

Som du kan se, er dette mere tidskrævende end at stole på en appinstallator til at placere en kext selv, og det er lidt mere komplekst end alternativet som Kext Drop, så ideelt er det bare et af installationsprogrammerne i stedet fordi de fleste kext filer kommer fra en applikationsinstallatør alligevel, ikke? Ikke desto mindre, hvis du ikke kan bruge en installationsprogram eller en applikation til kext modifier af en eller anden grund til at installere en kerneforlængelse, fungerer den manuelle installationsmetode, der er beskrevet ovenfor, godt i alle versioner af OS X.

Tak til Nick for tipet