Sådan deaktiveres kontakter fundet i Mail i iOS

De nyeste versioner af iOS understøtter en funktion, der scanner en brugers postkasser til kontakter og kontaktoplysninger. Selvom denne funktion kan være virkelig nyttig ved potentielt at identificere opkaldere og kontakter, kan det også medføre, at fejlagtige oplysninger bliver udfyldt til dine adressebogskort, fejlagtige antagelser om opkaldere og endda ukorrekte forslag i Mail-appen. For eksempel har du muligvis åbnet en persons kontaktkort og opdaget en forkert og tilfældig post for e-mail eller telefon med en "(fundet i Mail)" -tekst ved siden af ​​den - det er denne iOS-funktion i aktion.

For brugere af iPhone og iPad, der har opdaget denne funktion og fundet det at være irriterende eller unøjagtigt, eller måske for dem, der bare ikke kan lide de ideer til beskyttelse af personlige oplysninger, der ligger bag forslag og autofilering i kontaktoplysninger baseret på scanning email på samme enhed, så kan deaktivere denne funktion i iOS fuldstændigt.

Deaktiver kontaktforslag fundet i Mail til iOS

Dette deaktiverer ikke kun kontaktforslag som fundet i Mail-appen, men det sletter også eventuelle ubekræftede forslag, der blev tilføjet til kontaktpersoner gennem denne autosøgningsfunktion:

  1. Åbn appen Indstillinger og gå til "Mail, Contacts, Calendars"
  2. Se under "Kontakter fundet i Mail" under afsnittet "Kontakter", og skift denne kontakt FRA
  3. Afslut fra Indstillinger som normalt, ændringer træder i kraft straks

Gå tilbage til Kontaktpersoner eller en bestemt kontakt med de fyldte, foreslåede kontaktoplysninger, og du vil opdage, at dataene fra denne funktion er blevet fjernet.

Dette har ingen indflydelse på brugerdefinerede linkede og fusionerede kontakter i iOS på den samme enhed, medmindre denne kontaktforbindelse skete via den automatiske funktion og ikke blev udført manuelt. I stedet vil kun kontaktoplysningerne med "(fundet i Mail)" -notatet ved siden af ​​dem blive fjernet fra alle kontakter.

Dette kan være en nyttig funktion i iOS, da det kan hjælpe din iPhone med at identificere indgående opkald, hvis nummeropkaldet findes i en e-mail på iOS-enheden, men det er ikke perfekt, og det tildeler ikke altid korrekt eller afhentning af korrekte oplysninger. Jeg har opdaget nogle tilfælde, hvor kontakterne i posten var fuldstændig unøjagtige, hvilket førte til mislykkede meddelelser eller ukorrekt tildelte detaljer om indgående opkaldere. F.eks. Hvis en kontakt sender e-mail til dig kontaktoplysninger som et telefonnummer om en anden person, kan det forkert tildele til den første kontakt. I et andet eksempel sendte en person mig en flercifret PIN-kode, og den blev tildelt som et telefonnummer (skærmbilledet eksempel her). Dette sker ikke altid, men når det gør det kan det være frustrerende, da du måske finder nogle mærkelige blandinger af kontaktoplysninger eller opgaver af den forkerte email eller telefonnummer til den forkerte person. Uanset om du støder på et lignende problem i iOS, skal du prøve at deaktivere kontaktforslagene fra Mail-funktionen i stedet for at slette kontakter eller redigere kontaktoplysninger manuelt. Det skal tage sig af problemet.