Tilbagevendelige USB-lynkabler kan komme med ny iPhone og iPad

Apple kan snart introducere en reversibel USB-lynadapter, der markerer en subtil men velkommen ændring til iPhone, iPad og iPod touch USB-stik. Den reversible del af kablet ville være USB-siden, der forbinder til en Mac eller PC, da Lyn Adapter-enden allerede er reversibel.


Flere rapporter og billeder, der hævder at være lækkede Apple-adaptere har fundet sted for at understøtte kravet, og et Apple-patent blev også afdækket, som beskriver nogle af specifikationerne.

Hvis du nogensinde har fumlet rundt om at prøve at tilslutte et USB-kabel til din computer, ved du sandsynligvis, hvor nyttigt det ville være, da der ikke længere ville gætte om, hvilken side op USB-adapterens ende skal være at tilslutte korrekt. Helt ærligt er det sådan fantastisk, det har taget det længe at overveje ideen, forhåbentlig pander det ud.

Der er ingen indikation for, om de omformede USB-kabler, hvis de ankommer, vil være noget hårdere end tidligere Apple USB-til-iOS-kabler, som synes at være tilbøjelige til at svinge over tid.

Hvis vi antager, at denne rygte pander ud, er det nok sandsynligt, at vi vil se de nye USB-kabler introduceret sammen med iPhone 6 den 9. september og den næste generation iPad senere i efteråret.