iPhone Mini: Halvstørrelse, kant til kant skærm, trådløs synkronisering, gratis med kontrakt?

Ryger om en mindre iPhone fortsætter med at varme op, og hvor der er røg, er der tendens til at være brand. Wall Street Journal bekræfter nu Bloombergs rapport om en iPhone Mini, og de afslører også nogle nye detaljer om enheden, herunder det kodenavn, N97.

iPhone Mini: lettere, halv størrelse, kant til kant skærm, ingen hjemme knap?

Ifølge WSJ er den nye mindre iPhone beregnet til at blive solgt sammen med den eksisterende iPhone lineup, men det ville være omkring halvdelen af ​​den nuværende iPhone 4-model. Citerer en person, der så en prototype, er iPhone Mini "signifikant lettere end iPhone 4" og indeholder en kant-til-kant skærm, der er helt berøringsfølsom, hvilket indikerer at hjemme-knappen kan være en ting fra fortiden. Den mindre iPhone vil også omfatte et virtuelt tastatur og talebaseret navigation, som sandsynligvis bare vil være funktioner i en fremtidig iOS-version.

Gratis med kontrakt?

Deres kilde siger også, at den mindre iPhone vil være tilgængelig på omkring halvdelen af ​​prisen på eksisterende iPhones, hvilket ville gøre det muligt for cellulære luftfartsselskaber at fuldt ud subsidiere de upfront omkostninger til forbrugeren. Dette ville placere den nye mindre iPhone i direkte konkurrence til rivaliserende smartphones, der sælges dybt diskonteret eller inkluderet gratis med en servicekontrakt.

Trådløs synkronisering via New Free MobileMe

Den samme WSJ-rapport indikerer også, at de eksisterende iPhone 4 og fremtidige iPhone-modeller vil have trådløse synkroniseringsfunktioner takket være en revision af Apples MobileMe-service. Dette ville give brugerne adgang til deres entires iTunes-biblioteker fra hvor som helst via skyen, i stedet for at fysisk synkronisere iPhone til en computer for at overføre filerne. Ud over trådløs synkronisering vil den nye MobileMe også fungere som et digitalt skab til multimedia, herunder fotos, film og video. Dette vil blive tilbudt som en gratis service.

Summer 2011 Launch ... Måske
Både den nye linje af iPhones og den nye MobileMe-tjeneste forventes at starte i sommer, men disse planer kan ændre sig, ifølge WSJs kilde.

En sommerfrigivelse kunne sætte enhederne sammen med den formodede lanceringsdato for iPhone 5, som antages at blive udgivet på WWDC 2011.

Selvfølgelig er alt dette bare et rygte, men det følger et lignende mønster for Verizon iPhone rygterne, med Bloomberg og Wall Street Journal, der begge bekræfter enhederne selvstændigt gennem kilder længe før offentliggørelsen. Vi holder dig opdateret på iPhone Mini, som vi hører mere.