Apple "Back to School" -fremme til 2014 Nu kører for studerende

Kandidatstuderende interesseret i at købe en Mac, iPad eller iPhone har nu et ekstra incitament til at foretage købet inden skoleåret 2014 begynder takket være Apples årlige "Back to School" -fremme.

I år byder Apple på et 100 dollar Apple Store Gavekort med køb af en Mac, og et $ 50 gavekort med køb af en iPhone eller iPad. Derudover vil eleverne modtage standardpædagogisk rabat på de kvalificerede indkøb, som normalt er i rige på $ 100 off for en Mac-computer, og $ 30 diskonteret fra en iPad, mens iPhone ikke er diskonteret. Kampagnen løber fra 1. juli 2014 til 9. september 2014. Nuværende model Macs og iPads er sjældent tilbagediskonteret af Apple eller forhandlere, hvilket gør Back to School-promo en rimelig god aftale for studerende at drage fordel af.


Apples websted for salgsfremmende detaljer beskriver de specifikationer og kvalifikationer her, som synes at være begrænset til amerikanske studerende, der er indskrevet på et kollegium eller universitet, og foretager køb via deres respektive campusforretninger, onlineundervisning fra Apple eller i en Apple Store-butik .

Tilføjelsen af ​​et Apple Store Gavekort til Back to School-forfremmelsen er en ret ny ændring, i årevis tilbød Apple en gratis iPod med køb af en Mac i stedet. Senere blev iPod udskiftet til et App Store-gavekort, som nu ser ud til at være et mere generaliseret Apple Store-gavekort. Det, der er mere nyttigt, er virkelig diskutabelt, afhængigt af din personlige brug.

På en mere spekulativ note slutter back-to-school-kampagnen typisk i starten af ​​efterårsplanen for ny hardware fra Apple. I øjeblikket forventes Apple at have en meget aktiv slutningsplan, der forventes, med de større iPhone 6-skærmbilleder, en opdateret iPad-lineup, den nye Mac-hardware, OS X Yosemite, iOS 8 og iWatch, alt sammen til lancering på sidstnævnte side årets.