Aktivér en skjult automatiskkorrigeret og automatisk fuldført ordforslagslinje i iOS 5

En skjult autocorrect-forslagstav er blevet afsløret i iOS, og med lidt tålmodighed kan du aktivere det selv med iPhone, iPad eller iPod touch, der kører iOS 5+. Opdagelsen blev lavet af IOS-udvikleren Sonny Dickson, der giver detaljerne om, hvordan du redigerer dine iOS-sikkerhedskopier for at tænde funktionen uden en jailbreak. Dette er ret nemt at følge, men det hjælper, hvis du selv har en lille mængde erfaring med redigering af markering eller kode:

VENTE! Bruger du iOS 8? Så har du allerede dette på din iPhone, det hedder QuickType, her er hvordan du gemmer og viser QuickType-linjen i iOS.

Ingen? På iOS 5? Det er meget ældre nu, men du kan prøve det hvis det er tilfældet:

  • Download iBackupBot gratis prøveversionen (Windows og Mac OS X-versioner tilgængelige) og installer den
  • Start iTunes og sikkerhedskopier din iPhone, iPod eller iPad
  • Start iBackupBot og fra listen "iTunes Backups" til venstre, klik på den sikkerhedskopi, du lige har lavet med iTunes, og lad backupoplysningerne indlæses
  • Fra bibliotekslisten til højre finder du Bibliotek / Indstillinger / com.apple.keyboard.plist - du får en advarsel om, at iBackupBot ikke bliver registreret, men klik på annuller, og du kan alligevel redigere filen
  • Tilføj en ny linje mellem 'dict'-tags og indsæt i følgende:
  • KeyboardAutocorrectionLists
    YES

  • Gem ændringerne og luk plistet, og klik derefter på det lille "Gendan" -ikonet fremhævet nedenfor fra iBackupBot for at kopiere den redigerede sikkerhedskopieringsfil til din iPhone, iPad eller iPod touch.

Nu hvor som helst du typisk vil se iOS-tastaturet, skal du begynde at skrive, og du får se fuldførelsesanbefalingslinjen udfylde med foreslåede ord eller rettelser. Dette er en skrivefunktion, der er meget udbredt på Android-telefoner, men af ​​en eller anden grund har Apple besluttet at inkludere inklusive i verserende versioner af iOS.

Hvis du vil forsøge disse tweaks på egen hånd, ville det være klogt at lave en manuel kopi af iOS backup-filer, du kan finde dem lokalt på dit drev.

Dette er den anden sådan søgning i denne uge, den første er en skjult panoramabillede, der også kan aktiveres gennem praktisk talt identiske metoder som dem, der er nævnt ovenfor.