Sådan konverteres MSWMM til AVI Online

MSWMM-filer oprettes fra Windows Movie Maker. De er ikke teknisk videofiler, men faktisk projektfiler til Windows Movie Maker. Således skal de først omdannes til videofiler, før de kan konverteres til AVI-filer. Dette første trin er ikke muligt at gøre online, men når en MSWMM-fil er konverteret til en videofil, kan den konverteres til en AVI-fil online.

Trin 1

Konverter filen til en videofil. Dobbeltklik på Windows Movie Maker. Fra Windows Movie Maker skal du flytte musen til det øverste venstre hjørne og venstreklikke på "File", og derefter venstreklikke på "Open Project" i rullemenuen. Vælg din MSWMM-fil i det nye vindue, og dobbeltklik på den. Dette åbner projektet i Windows Movie Maker. Herfra skal du klikke på fanen "Filmopgaver" i venstre side af skærmen og rulle ned, indtil du finder muligheden for "Gem på denne computer." Venstreklik på denne indstilling, og gem filmfilen på din computer. Det gemmes som en WMV-videofil, hvilket er hvad du har brug for for at oprette en AVI-fil.

Trin 2

Konfigurer onlineindstillinger til Media-Convert.org-webstedet. Gå til webstedet Media-Convert, der er angivet nedenfor i afsnittet "Referencer". I midten af ​​skærmen vil du se en "Gennemse" -knap og en "Inputformat" -rullegardinmenu. Klik på knappen "Gennemse", find din WMV-fil, og dobbeltklik på den for at indsætte den. Klik derefter på rullemenuen og vælg "Windows Media Video (.wmv)." Find de to rullemenuer "Outputformat" under menuen. I den første rullemenu (venstre mod højre) skal du vælge "WINDOWS DivX." I den anden rullemenu skal du vælge "Audio Video Interleave (.avi)."

Afslut oprettelsen af ​​din nye AVI-fil. Hvis det ønskes, skal du indtaste din e-mail-adresse under afsnittet "Avancerede indstillinger" på hjemmesiden. Dette sender en e-mail med besked, når filen er færdig med at konvertere. Til sidst skal du klikke på knappen "OK" nederst til højre på webstedet. Et lille lasteikon vises under det. Vær forberedt på at vente, da det kan tage timer at afslutte. Efter afslutningen vises en ny downloadknap. Klik på dette, og din nyligt konverterede AVI-fil downloades på din computer.