Sådan bestemmes satellitopskriftskoordinater med et postnummer (6 trin)

Præcis tilpasning af din parabol er afgørende for tilfredsstillende modtagelse af alle tilgængelige betalte og gratis luft-digitale satellit-tv-kanaler. Forskellige udsendelsessatellitter transmitterer forskellige buketter af kanaler, så du er nødt til at sikre skålene på din foretrukne satellitudsender. For at bestemme parabolkoordinater med et postnummer skal du bruge et online parabol-websted. Webstedet bruger dit postnummer til at finde din position og give de korrekte pejlings- og modtagevinkelkoordinater til din foretrukne satellit.

Trin 1

Start din webbrowser. Naviger til dit foretrukne websted til satellitopretningspeger, såsom Dishpointer.com, satellitsignaler eller Satcalculator.

Trin 2

Skriv dit postnummer i placeringsinputfeltet øverst på siden.

Trin 3

Klik på din foretrukne udsendelsessatellit fra rullelisten. Nogle tjenester tilbyder også en liste over de mest populære udsendelsessatellitter på dit sted, så klik på satellitten fra denne liste, hvis den er tilgængelig. På nogle tjenester skal du også klikke på afkrydsningsfeltet ud for din opsætningstype, fx "Single Satellite System" eller "Multi-Satellite System."

Trin 4

Klik på knappen "Gå" eller "Send". Dette beregner de korrekte koordinater til din placering.

Trin 5

Rul ned på siden for at se de korrekte koordinater til positionering af din parabol i afsnittet "Opsætningsdata for parabol". Dette viser kompasretningskoordinaterne, modtagelsesvinkelkoordinaten og skævkoordinaten med lav støjblok.

Skriv koordinaterne ned på et papirark, så du let kan læse dem, mens du retter satellitskålen.