Sådan åbnes min cache på denne computer

Åbn din cache for at slette midlertidige internetfiler eller se browserhistorik. Ryd din cache for at frigøre mere plads på din computer. Brug Notesblok på din computer til at se individuelle cache-filer. Gem caches for at surfe på Internettet og indlæse websteder hurtigere.

Trin 1

Find cache-filer på din computer. Gå til din Start-menu, og klik på "Kontrolpanel". Kig efter "Netværk og internet", og dobbeltklik på "Internetindstillinger". Vælg "Generelt" i menuen Internetegenskaber. Klik på "Indstillinger" under sektionen Browserhistorik, og dobbeltklik på "Vis filer" for at se din cache.

Trin 2

Åbn cache-filer på din computer. Dobbeltklik på cache-filen og åbn med "Notepad" for at se cache-filen. Rediger filen i "Notesblok", og klik på "Gem", hvis du vil ændre cachen. Fortsæt med forsigtighed, når du skifter cache-filer, da dette kan påvirke ydeevnen for programmer på din computer.

Fjern cache-filer på din computer. Slet cache-filer på din computer ved at klikke på "Slet" i sektionen Browserhistorik under Internetegenskaber. Klik på "Indstillinger" og vælg "Dage for at gemme sider i historikken", og indtast et antal dage, hvor din computer vil gemme cache-filer.