Sådan tilslutter jeg min Wii til bilen

Elementer, du har brug for

  • 12 volt strømadapter

  • Bånd

Mange højere familiebiler er udstyret med LCD-tv-skærme for at underholde børn, der sidder i bagsæderne. Disse systemer har også forbindelser, der giver dig mulighed for at tilslutte eksterne underholdningsenheder, inklusive Nintendo Wii. Wii er ikke beregnet som et bærbart system, men med en strømadapter og lidt eksperimentering i placeringen af ​​sensorbjælker kan dine børn tage deres Wii-spil på farten.

Find lyd / video-tilslutninger i dit køretøj. Se i brugervejledningen, eller spørg din bilforhandler, hvis du har brug for hjælp til at finde dem.

Køb en 12-volt strømforsyning. Den har en cigarettænderforbindelse i den ene ende og en standard stikkontakt i den anden. Du kan købe en online eller i en elektronikbutik.

Sæt adapterens 12V-stik i cigarettænderadapteren på din bil; Sæt derefter Wiis netledning i adapterens stikkontaktende.

Indsæt A / V-kabler fra Wii i A / V-stikkene i din bil.

Placer Wii's sensorbjælke under eller over tv-skærmen. Tænd for Wii ved at trykke på "Power" -knappen på konsollen eller fjernbetjeningen.

Tips

I biler med tv-skærme i loftet skal du tape sensorbjælken under tv'et eller på panelet mellem forreste sæder.

I biler med skærme bag på forsæderne skal du tape sensorstangen på toppen af ​​nakkestøtten eller hæve nakkestøtten en smule og anbringe den mellem nakkestøtten og sædets krop.

Det kan være nødvendigt at justere dit mål for at kompensere, hvis sensorbjælken ikke passer direkte over eller under skærmen.

Advarsler

De fleste biler skærer strøm til cigarettænderen, når motoren er slukket, så den tømmer ikke batteriet. Gem dit spil, inden du slukker for bilen.