Sådan downloades nye kort til en Magellan Maestro 4040

Magellan Maestro 4040 bruger berøringsskærmgrafik, detaljerede kort og grundige anvisninger for at gøre rejsen nemmere end i de dage, hvor du skulle læse papirkort på vejen. Maestro 4040 er fyldt med aktuelle kort og hundredvis af seværdigheder, men verden ændrer sig konstant, og det inkluderer veje, tankstationer, restauranter og andre virksomheder. Du bliver nødt til at opdatere dine kort med jævne mellemrum for at holde dig opdateret med de nyeste oplysninger og de bedste ruter. Magellan sælger regelmæssigt opdateringer til sine GPS-systemer. Alle kræver separate opdateringer, og ikke alle systemer har brug for opdateringer på samme tid.

Opdater kort

Trin 1

Klik på "Produkter" øverst på Magellan-webstedet. En rullemenu vises. Vælg "Kort og software."

Trin 2

Find sektionen kaldet "Køretøjsnavigationskort" tæt på midten af ​​siden. Find den orange kasse mærket "Find kort efter specifik GPS-model", og klik på linket.

Trin 3

Klik på rullemenuen midt på siden mærket "Min GPS-navigator kaldes en ..." Vælg Maestro 4040, og det fører dig til en side, der beskriver de tilgængelige opdateringer til din GPS.

Trin 4

Vælg den ønskede opdatering. Klik på knappen "Tilføj til kurv".

Find linket "Opret din profil". Den er skrevet med blå bogstaver under "Ny på Magellan?" Opret en profil for at fortsætte med din transaktion og derefter betale for dit køb.