Sådan oprettes grænser i Word

Kanter i Microsoft Word er lige lodrette eller vandrette linjer, du kan føje til dit dokument. Du kan bruge dem til at indsætte en hård regel under tekst til dekoration eller fremhævning, oprette en konturboks omkring tekst eller billeder eller bruge dem til at indramme cellerne i en tabel. Words kantkommando giver dig fleksibiliteten til at vælge kantens position, linjens tykkelse og linjestilen. Linjestilarter kan være kontinuerlige, flere linjer sammen eller stiplede linjer.

Åbn din Microsoft Word-applikation ved at vælge den i din Start-menu eller dobbeltklikke på programikonet. Skriv noget tekst i dokumentvinduet. Tryk på "Return / Enter" -tasten for at flytte til en ny linje.

Sådan oprettes grænser i Word

Klik på fanen "Hjem", og find kommandoikonet "Grænser" på panelet "Design" midt på båndet over toppen af ​​skærmen. Ikonet ligner et svagt hårkors med en tynd, sort firkant.

Sådan oprettes grænser i Word

Klik på ikonet "Grænser" for at udvide rullemenuen med kantindstillinger. Vælg en vandret linje, så vises den på bredden af ​​din side.

Hvis du vil give dine Word-dokumenter et godt strejf, kan du tilføje og tilpasse sidekanter og endda oprette kasser omkring tekstblokke ved at navigere i panelet Design. Word-tekstfelter, Word-automatisk formateringsgrænser, Word-bordgrænser, Word-linjegrænser, Microsoft-ordgrænser

Klik og træk for at vælge et tekstafsnit på din side, og klik derefter på ikonet "Kanter", og vælg en ramme i boksestil fra rullelisten. Nu vises et felt omkring den tekst, du valgte. Du kan anvende en ramme i boksestil på et ord, flere ord, et afsnit eller flere afsnit, afhængigt af hvad du fremhæver, før du bruger kommandoen.

Sådan oprettes grænser i Word Sådan oprettes grænser i Word

Klik på ikonet "Kanter" for at få adgang til rullemenuen igen, og vælg derefter den sidste kommando i menuen "Kanter og skygge." Dette åbner en dialogboks, der giver dig mulighed for at tilpasse din kant yderligere med stilarter, linjebredder og farvevalg.

Hvis du vil give dine Word-dokumenter et godt strejf, kan du tilføje og tilpasse sidekanter og endda oprette kasser omkring tekstblokke ved at navigere i panelet Design. Word-tekstfelter, Word-automatiske formateringsgrænser, Word-bordgrænser, Word-linjegrænser, Microsoft-ordgrænser

Tips

Du kan også tilføje en ramme til dit dokument ved hjælp af Microsoft Words automatiske format, mens du skriver funktionen. Denne funktion giver dig mulighed for at skrive genvejssymboler, der bliver grænser, når du trykker på "Return / Enter" -tasten eller mellemrumstasten efter symbolerne. Skriv f.eks. "---" (uden anførselstegn) for en ensartet enkeltlinjekant, skriv "===" for en dobbeltlinjekant eller skriv "###" for en tredobbelt linjekant.

I Macintosh-versionen af ​​Microsoft Word og i versioner af Word til Windows før 2007 skal du bruge menuen "Format" til at få adgang til kantkommandoer og -funktioner. I 2014-versionen af ​​Word og fremover skal du bruge fanen "Design" til venstre for at navigere til kantkommandoerne, som vises til højre.

Bredden af ​​en vandret kant overholder indrykningsstyrene på linealen. For at gøre rammen længere eller kortere skal du klikke og trække de trekantede indrykningsmarkører på den øverste lineal til venstre eller til højre.

Advarsler

Hvis du ved et uheld tilføjer en automatisk formateret ramme til dit dokument og ikke ønsker det, skal du trykke på knappen "Fortryd" på din værktøjslinje til hurtig adgang øverst til venstre på skærmen eller trykke på "Ctrl" + "Z" -tasterne på tastatur for at fortryde formateringen.