Sådan opdateres bogføringsdatoen i en Craigslist-annonce

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • internetforbindelse

Hvis du har haft en annonce på Craigslist i et stykke tid, er den muligvis faldet lavt på den liste, som seerne ser. Da annoncerne er filtreret efter dato, startende med den seneste, kan du genindlægge den for at flytte den højere. Annoncer holder op i 45 dage inden de udløber. Der er et par måder, du kan opdatere din indlæg på.

Fra e-mailen

Log ind på din e-mail-konto, som du har registreret i forbindelse med din udstationering. Vælg den e-mail, der blev sendt til dig med den oprindelige bogføring, den, der giver dig mulighed for at redigere og føje til din indlæg, og vælg "Slet". Vælg "Slet" igen, når e-mailen beder dit indlæg om at komme op.

Indtast Craigslist-siden, hvor du oprindeligt skrev dit indlæg til dit område. Hvis du er i tvivl om dit område, skal du gå til Craigslists hovedside (Se ressourcer) og finde dit område.

Klik på "Send til rubrikannoncer" fra hovedsiden i dit områdes Craigslist. Det er placeret øverst til venstre på siden under Craigslist-logoet. Vælg den type annonce, og udfyld formularen, som du gjorde før med din tidligere annonce, og send. Du modtager en e-mail, der giver dig adgang til din annonce. Åbn denne e-mail, vælg "Publicer" og dine annoncer med den aktuelle dato.

Fra din konto

Åbn hovedsiden til Craigslist, der vedrører dit område, og vælg "Min konto." Det er på listen øverst til venstre på siden under Craigslist-logoet.

Vælg dine indlæg i kontomenuen, og klik på den bogføringstitel, du vil opdatere. Vælg "Genindlæg dette indlæg" på det skærmbillede, der åbnes, der indeholder dit indlæg og redigeringsmuligheder. Find den kategori, dit indlæg går i (f.eks. "Boliger", "Gratis ting" eller "Til salg"), og klik.

Foretag de ændringer, du skal foretage, såsom at tilføje et nyt billede eller ændre annoncens titel, og vælg derefter "Fortsæt". Vælg "Fortsæt" en gang til fra siden med annonceeksempel, og din annonce genudsendes med den aktuelle dato.