Sådan finder du din LG-telefon

Nogle mennesker er så følelsesmæssigt knyttet til deres mobiltelefoner, at de opfører sig som om de har mistet en lem, hvis de adskilles fra deres håndsæt. Med så meget information gemt på mobile enheder, fra kontaktnumre til e-mails og mediefiler, kan det være frustrerende, hvis din telefon mangler. Der er mange trin, du kan tage for at blive genforenet med din LG-telefon, hvis du har forlagt den.

Ring til dit LG-håndsæt fra en anden telefon, og lyt efter, at det ringer. Hvis du hører det ringe, skal du følge lyden for at finde telefonen. Hvis du har mistet dit håndsæt et andet sted, er det muligvis blevet afhentet og forvandlet til en politistation eller et indsamlingssted for mistet ejendom, hvor nogen kan besvare dit opkald.

Søg grundigt i dit hus og se på alle de steder, hvor du normalt forlader din LG. Kontroller siderne på sofapuderne i vasketøjskurve, frakker og andre steder, hvor ringetonen på din telefon kan blive dæmpet.

Spørg familie og venner, hvis de har set dit LG-håndsæt. Der er en mulighed for, at det kan være ryddet væk eller forvekslet med en andens telefon.

Log ind på din Mobile Recovery-applikation, hvis du er en Verizon-kunde, der er tilmeldt forsikringspakken Total Equipment Coverage. Herfra kan du sende en besked til din telefon for at lyde en høj tone og finde den på et kort ved hjælp af dens GPS-chip. Programmet giver dig også mulighed for at låse håndsættet og slette alle dets data, hvis du er bekymret for, at dine personlige oplysninger kan være sårbare. Tjenesten Mobile Recovery understøtter i øjeblikket kun LG Ally, LG Fathom og LG Vortex fra december 2010.

Log ind på din eksisterende Google Latitude-konto, og klik på "Brug Latitude på din computer." Et kort viser placeringen af ​​din telefon, hvis batteriet stadig er opladet. Hvis du har placeret det forkert, kan dette give dig en bedre idé om dens placering. Du skal tidligere have tilmeldt dig tjenesten.

Følg dine trin og tænk over, hvor du har været, siden du sidst så din telefon. Ring enten til de steder, du har været i mellemperioden, eller besøg dem personligt for at spørge, om nogen har set din telefon. Dit LG-håndsæt er muligvis blevet afhentet eller afleveret på arbejde, skole eller college eller andre restauranter eller butikker, du har besøgt. Dette er den bedste måde at spore dit håndsæt på, hvis batteriet er tomt.

Ring til politiet. Mistede telefoner drejes ofte på politistationer. Når du har udtømt alle andre muligheder, er dette din sidste udvej. Slå op på nummeret på din lokale station i telefonbogen eller online i modsætning til at ringe til 911. Så traumatisk som at miste din telefon kan være, er det ikke en nødsituation.