Sådan oprettes Bluetooth-højttalere

Elementer, du har brug for

  • Bluetooth-lydmodtager

  • 3,5 mm lydstik til RCA-kabel

  • Forstærker

  • Computer med Bluetooth-funktioner

I ethvert hjemmelydsystem er der en række stationære enheder, som forstærkeren er tilsluttet. Kablerne, der forbinder din CD / DVD-afspiller eller pladespiller til forstærkeren, er aldrig et problem, fordi du sjældent skal flytte nogen af ​​disse komponenter rundt. Det er imidlertid vanskeligt at skulle tilslutte en computer fysisk til en forstærker for at kunne afspille lyd over lydsystemets højttalere. Brug af en Bluetooth-lydmodtager med din computers Bluetooth-funktioner giver dig mulighed for nemt at streame musik til dine højttalere og stadig være i stand til at flytte din computer næsten overalt.

Find en Bluetooth-lydmodtager. Dette vil være det modul, hvor du kan forbinde din forstærker til at streame musik til dine højttalere. Nogle modeller sælges med en ekstern senderenhed, der tilsluttes din computers hovedtelefonport. Du har brug for dette, hvis din computer mangler en indbygget Bluetooth-chip, eller hvis du planlægger at bruge din computer til at streame musik, når den er mere end 30 fod fra modtageren.

Tilslut modtageren til dit lydsystem. Modtageren skal have en hovedtelefonport, hvor du kan tilslutte 3,5 mm-stikket, hvor den anden ende af kablet bruges som input til din forstærker. Nogle modtagermodeller kan have RCA-porte og kræver i stedet et RCA-til-RCA-kabel. Hvis dine højttalere er designet til computerbrug, og du ikke har en ekstern modtager, skal du blot slutte deres hovedtelefonstik til modtagerens port.

Tilslut den eksterne sender, hvis din model indeholder en. Hvis ikke, skal du begynde at streame lyden over din computers Bluetooth ifølge instruktionerne, der følger med din modtager.