Få adgang til de to forskellige mini-afspillere i iTunes 12

Hvis du hellere vil have din iTunes-afspiller optaget mindre skærmfast ejendom, har iTunes to muligheder for alternative udseende til afspilleren, albumcoveret og den populære minispiller. Disse er ikke nye funktioner til iTunes 12, men ligesom mange andre ting, der er blevet slået til i den nyeste version, har adgang til dem ændret fra tidligere versioner igen uanset årsag. Dette har fået nogle brugere til at tro, at minispillerne ikke længere er tilgængelige i den nyeste version, men meget som sidebjælken, det er stadig der, du skal bare lære at komme til det.

Så frygter ikke iTunes-minispillers fans, ikke mindst er minispilleren stadig der i v12, det er faktisk virkelig nemt at få adgang til! Der er et par forskellige måder at komme dertil, så vi viser dig to forskellige tricks for at få adgang til minispilleren og albumkunst afspilleren i den nyeste iTunes-version.

Skift til iTunes Mini-Player med en tastaturgenvej

Hit Command + Shift + M for at skifte til Mini Player med det samme. Dette vil som standard gå til albummets kunstvisning, som ikke er særlig lille som standard. Du kan ændre størrelsen på denne album art player til at være ret lille, eller gå et skridt videre og vende dig til den klassiske iTunes Mini Player:

For at komme ind i iTunes-mikrospillervisningen skal du trykke på de små pileknapper under lukkeknappen. Du kan slå disse små pile-knapper igen for at skifte mellem album-afspiller og minelager til enhver tid. For at gøre mini-afspilleren endnu mindre, skal du bare ændre størrelsen som et andet vindue, det kan krympe for at være ret lille på denne måde:

Hvis du trykker på knappen Luk, vender du tilbage til iTunes Player-afspilleren i fuld størrelse.

Adgang til Mini Player & Album Art Player fra iTunes-vinduet

  1. Når du afspiller nogen sang eller iTunes Radio station, skal du klikke på det lille album cover-illustration på iTunes-afspillerens titellinje
  2. Dette er standard til Album Cover Player, tryk på den lille lille piletast for at skifte til mini-afspilleren

Hvis du afslutter minisplayeren og vender tilbage til den normale iTunes-visning, er det bare et spørgsmål om at trykke på knappen (X) eller slå tasten igen.

Mini-afspilleren er en fantastisk funktion, hvis du foretrækker et minimalistisk udseende til din musikafspiller eller bare vil have noget mindre distraherende for din workflow.