Sådan oprettes Flash-kort ved hjælp af Microsoft Word (7 trin)

Næste gang du forbereder dig til en eksamen, lærer linjer til et stykke eller studerer på kontorprocedurer, skal du give dig en bærbar måde at gennemgå på farten ved at fremstille flash-kort. Flash-kort er stakke med små kort med et spørgsmål eller en quiz-prompt på den ene side og et svar på den anden. Brug dem selv eller med venner til at forberede dig. Udnyt din computers Microsoft Word-software til hurtigt at lave kort til gennemgang.

Trin 1

Åbn Microsoft Word, som standard er en side på 8,5 tommer med 11 tommer på skærmen. Klik på fanen "Sidelayout" øverst på skærmen, og klik på knappen "Størrelse".

Trin 2

Vælg en af ​​de mindre valgmuligheder for størrelse, såsom 4 tommer x 6 tommer eller 5 tommer x 7 tommer; Word tilpasser automatisk sidestørrelsen til dit valg.

Trin 3

Skriv dit flashkort-spørgsmål eller spørg på kortet, f.eks. "Hvilken race af katte blev oprindeligt brugt som mousere på sejlskibe?"

Trin 4

Fremhæv ordene. Klik på fanen "Hjem" øverst på skærmen. Forstør tekststørrelsen i kategorien “Font” på værktøjslinjen, så ordene optager det meste af kortet. Skift skrifttype og tekstfarve efter behov.

Trin 5

Placer markøren i slutningen af ​​den hurtige sætning. Tryk på “Ctrl” og “Enter” tasterne sammen, og opret et nyt kort.

Trin 6

Indtast flashkortsvaret, f.eks. "The Maine Coon-racen", på kortet. Fremhæv ordene, og øg deres skriftstørrelse for at gøre svaret let at læse.

Klik på fanen "Filer", vælg "Gem som", giv flashkortene et navn og gem filen på din computer. For at lave flere kort skal du fortsætte med at trykke på "Ctrl" og "Enter" for at tilføje yderligere kort.