Vil iPhone altid have en 3,5 "skærm?

Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor iPhone'en har en 3, 5 "skærm, mens Android-verdenen er slukket og skubber ind i større og større dimensioner? Dustin Curtis theorizes at årsagen til, at iPhone fortsat har en 3, 5 "skærm, er sådan, at næsten alle kan bruge telefonen med en hånd, fordi tommelfingerne når næsten overalt på skærmen uden problemer. Curtis sammensatte grafikken vist ovenfor for at demonstrere dette, idet man sammenligner tommelfaciliteter på en iPhone med sin 3, 5 "skærm versus en Galaxy S II med en 4, 2" skærm, som han klager over, er for stor. Som vist er store dele af Android-skærmen utilgængelige med en hånd af hans tommelfingre, og formentlig også for mange andre personer.

Hvis du trykker øverste højre hjørne af skærmen på Galaxy S II ved hjælp af en hånd, med sin 4.27-tommer skærm, mens du går ned ad gaden med Google Maps, er det ekstremt svært og frustrerende. Jeg trak min iPhone 4 ud for at lave en hurtig test, og det viser sig, at når du holder iPhone i venstre hånd og artikulerer tommelfingeren, kan du nå næsten nøjagtigt til den anden side af skærmen. Det betyder, at det er nemt at berøre et hvilket som helst område på skærmen, mens du holder telefonen i den ene hånd, med din tommelfinger. Det er næsten umuligt at gøre dette på Galaxy S II.

Desuden foreslår John Gruber fra DaringFireball at Apple kunne have valgt en 4 "skærm for længe siden, men besluttede på 3, 5-tommers skærm en gang i 2006:

Større er ikke nødvendigvis bedre. Apple besluttede sig for den optimale størrelse for en iPhone-skærm tilbage i 2006. Hvis de troede, at 4 tommer var bedre, samlet set som den eneste sande størrelse til iPhone-skærmen, ville den originale iPhone have haft en 4-tommers skærm.

Disse er interessante tanker at overveje, men personligt ville jeg være overrasket, hvis Apple aldrig gik til en større skærm på iPhone. Jeg tror, ​​at en 4 "skærm ville være mere end brugbar af næsten alle, forudsat at enhederne grænsen var tynd nok til nemt at nå ud over grænsen (husk kant-til-kant screenet iPhone rygter?).