Sådan laver du cd-etiketter med Photoshop

Hvis du lige er færdig med breakout-cd'en til dit band, har du samlet en samling roadtrip-melodier eller gemt en feries fotos værd på en CD-R eller CD-RW, skal du klæde den almindelige disk ud med en brugerdefineret etiket. Brug Photoshop til at lægge din etiket ud, før du udskriver den på et forudskåret cd-klistermærke. Nøglen er at dimensionere dine designs og tekst, så de passer til klistermærket, og eksperimentere med placering og farver i Photoshop-arbejdsområdet.

Trin 1

Åbn Photoshop, og opret en ny fil ved at klikke på "File" og derefter "New". Navngiv filen "CDLabel", og indstil dimensionerne til 4,5 inches med 4,5 inches. Klik på menuen "Mode" og vælg "CMYK Color." Klik på knappen "Hvid" under "Indhold", og klik derefter på knappen "OK". CD-arbejdsområdet åbnes.

Trin 2

Vælg menuen "Vis", og vælg "Tilpas på skærmen." Dette øger ikke din etiketstørrelse, det giver dig bare mere plads til at arbejde.

Trin 3

Brug værktøjet "Paint Bucket" på paletten "Tools", og træk menuen "Fill" øverst på skærmen ned. Vælg "Mønster". Klik inde i "Mønster" -boksen, og vælg et baggrundsdesign til CD-etiketten. Baggrundsvalg inkluderer silke, snestorm eller brikker. Skub "Opacitet" -linjen ned til 25 procent, og klik inde i "CDLabel" -boksen. Dit mønster er indstillet.

Trin 4

Klik på "Type" -værktøjet, der ligner et "T" på paletten "Tools". Vælg en skrifttype, størrelse og farve fra tekstværktøjslinjen øverst på siden. Klik inde i "CDLabel" -boksen, og skriv navnet på CD'en, båndet eller en personlig besked.

Trin 5

Vælg værktøjet "Flyt", der ligner et sort pilhoved og kryds, på paletten "Værktøjer". Træk teksten på plads på cd-etiketten.

Trin 6

Klik på "Paintbrush" -værktøjet, dobbeltklik på "Color Picker" under det, som er de to overlappende farvede felter. Vælg en malingsfarve. Klik på "OK", og træk design som kranier, ildflammer eller musiknoter på cd-etiketten.

Tænd for din printer, og ilæg CD-etiketpapir. Træk Photoshop-menuen "Filer" ned, og klik på "Udskriv". Vælg din printer fra indstillingerne, og klik på boksen "Antal kopier" op til antallet af cd-etiketter, der skal udskrives. Klik på knappen "Udskriv" for at udskrive etiketterne.