Sådan oprettes et e-mail-id på Yahoo

Yahoo! e-mail har en række funktioner, der går ud over at sende og modtage e-mail. En integreret chatfunktion giver dig mulighed for at kommunikere med andre Yahoo! brugere lige fra dit e-mail-vindue. Du kan også få adgang til webapps som Flickr og PayPal uden at forlade din indbakke. Send 25 MB e-mail-vedhæftede filer, og træk fotos fra skrivebordet direkte til dine beskeder. Tjenesten er gratis, og det tager minutter at tilmelde sig.

Besøg Yahoo! link angivet i Ressourcer. Klik på "Mail" og derefter "Opret ny konto."

Klik på "Mail" og derefter "Opret ny konto." En kontoopsætningsside åbnes.

Indtast dit navn, køn, fødselsdag, land og postnummer i de angivne tekstfelter.

Indtast et id i tekstfeltet "Yahoo! ID og e-mail". Klik på "Kontroller" for at se, om id'et er tilgængeligt. Hvis det ikke er tilgængeligt, skal du indtaste et nyt ID.

Indtast en adgangskode til din nye konto. Vælg en adgangskode, der ville være vanskelig for andre at gætte.

Indtast en alternativ e-mail-adresse, hvis du vil. Dette trin er valgfrit. Yahoo! vil sende en e-mail til dette id, hvis du nogensinde glemmer din Yahoo! ID. Nederst på skærmen vil du se et billede, der indeholder bogstaver.

Klik på rullemenuen ud for "Hemmeligt spørgsmål 1." Du vil se en liste med spørgsmål. Vælg et spørgsmål, og besvar det i boksen under spørgsmålet. Vælg rullemenuen ud for "Hemmeligt spørgsmål 2", og gentag processen. Hvis du nogensinde glemmer din Yahoo! adgangskode, kan du besvare et af spørgsmålene for at nulstille din adgangskode.

Indtast de bogstaver, du ser, i feltet mærket "Indtast den viste kode." Denne procedure bekræfter, at du er en menneskelig og ikke automatiseret software, der forsøger at tilmelde dig.

Klik på "Opret min konto." Yahoo! opretter din nye konto og sender en velkomstbesked til din indbakke.

Tips

Skriv dine hemmelige spørgsmålssvar ned, og opbevar dem et sikkert sted. Du har muligvis ikke brug for dem nu, men mange år fra nu glemmer du muligvis din Yahoo! adgangskode og skal nulstille den. Svarene på disse spørgsmål vil hjælpe dig.