Få meddelelser til specifikke e-mail-tråde i iOS Mail App

IOS Mail-appen har længe medtaget en række forskellige måder at blive underrettet om nye e-mails, uanset om det er standardmeddelelsen for alle nye meddelelser eller at have en unik advarsel indstillet til specifikke VIP-kontakter. Måske endnu bedre er en funktion tilføjet til de seneste versioner af iOS, der giver mulighed for individuelle email-varsler, hvilket betyder at du kan få besked, når en enkelt udpeget email-samtale får svar fra nogen af ​​modtagerne.


Disse e-mail-samtalevarsler kan aktiveres i en ny postkomposition, et svar eller en forward. Du skal bruge iOS 8 eller nyere på en hvilken som helst iPhone, iPad eller iPod touch for at få denne fantastiske funktion tilgængelig for dig, selvom det ikke er noget, hvis andre i e-mail-samtalen har en ny version af iOS, endsige en iPhone. I øjeblikket er e-mail-trådmeddelelser ikke tilgængelige i Mac Mail-appen til OS X, selvom et svar sendt fra en Mac stadig udløser den individuelle trådvarsling.

Aktivér meddelelser til en bestemt e-mail-tråd i Mail til iOS

  1. Lav en ny email i Mail app som normalt
  2. Når du skriver et emne, skal du notere det lille klokkeikon, der vises til højre for emneteksten - dette klokkesymbol er hvad der afgør, om den pågældende e-mail-tråd vil have anmeldelser eller ej
  3. Tryk på det bell ikon, så det fylder i mørkeblå for at aktivere Notifikationer til den e-mail-tråd
  4. Bekræft, at du vil modtage underretninger, når nogen svarer på den e-mail-tråd ved at vælge "Notify Me", når de bliver spurgt

Nu når du får et svar fra nogen i denne email-tråd, får du en meddelelse fra Mail-appen, der angiver et svar på den pågældende e-mail. Dette er en rigtig god måde at holde styr på en vigtig e-mail-samtale, der er tidsfølsom eller bare ellers vigtig uanset årsagen.

Eventuelle e-mail-svar på den tråd vil nu have et fyldt blåt bjælkeikon i emnet, hvilket indikerer, at meddelelser vil ankomme til den tråd.

Aktivering af e-mail-meddelelser med et svar

Meget som at aktivere e-mail-konversationsalarm for en ny e-mail-sammensætning, kan du også skifte funktionen under et bestemt email-svar:

  1. Besvar en e-mail i Mail app til iOS som normalt
  2. Tryk på "Emne" og tryk på ikonet for blå klokke for at gøre det fyldt med solid blå, hvilket indikerer, at meddelelser skal aktiveres til denne tråd
  3. Bekræft, at du vil modtage underretninger for den e-mail-tråd

Det betyder, at selv om en eksisterende e-mail-samtale har været i gang i nogen tid, kan du vælge at hæve det varslingsniveau til enhver tid under et svar, hvis du finder det nødvendigt.

Slukning af e-mail-meddelelser i iOS Mail

Du kan deaktivere den specifikke e-mail-trådmeddelelse ved at trykke på Blue Bell-ikonet igen, hvilket bliver en blå oversigt som standardindstillingen.

Hvis du regelmæssigt overvældes af tons og tonsvis af e-mails (og hvem er det ikke?), Kan denne funktion bruges sammen med VIP-kontaktlister og unikke advarselslyde for at gøre særlig vigtige beskeder og afsendere synlige i aldrig -endende email støj.

Nyd denne Mail tip? Vi har mange flere Mail app tips, tag et kig.