Tabe Cartoon Yellow People Emoji! Sådan får du adgang til forskellige emoji ikoner i iOS

Apple har ændret emoji-tegnene i iOS og OS X til at omfatte mange nye forskellige emoji-variationer. I processen med at diversificere vores Emoji-tastaturer vendte Apple også de fleste af standardpersonens emoji-ikoner til nysgerrige, flotte gule figurer, som ligner LEGO-figurer, der mødes med The Simpsons. Men når du har forstået, hvordan du får adgang til de forskellige Emoji hudtonevariationer, kan du ændre de gule folk emoji som standard til dit valg af de forskellige emoji-variationer.

Det er klart, at du skal bruge Emoji-tastaturet aktiveret i iOS for at få adgang til disse nye farver i emoji-tegn. Hvis du ikke har Emoji-tastaturet på din iPhone eller iPad, er det dog nemt at tænde og være sjovt at have rundt.

Få adgang til de forskellige emoji farver på iPhone og iPad tastatur

  1. Fra hvor som helst du kan indtaste tekst i iOS, skal du trykke på Emoji-tastaturikonet for at skifte til emoji-tegnene
  2. Fra sektionen "Personer" på Emoji-tastaturet skal du trykke og holde på en gul person for at få adgang til de mange forskellige hudtonevarianter på den emoji- personikon
  3. Vælg skyggen eller farvevariationen af ​​den emoji person, der skal bruges, dette vil indsætte det pågældende tegn i tastaturet, men også gøre den variation den nye standard for den pågældende emoji-tegn
  4. Gentag som ønsket med andre emoji-tegn

Husk at vælge en ny hudtonevariation Emoji vil indstille den farve som den nye standard for det emoji-tegnikon .

De forskellige Emoji-variationer er en velkommen ændring for mange iPhone- og iPad-brugere, selvom det ultragulte standardvalg kan se lidt underligt ud og har ført til en vis frustration fra andre, der ikke forventede en iOS-opdatering for at ændre farven på deres Emojis. Det har også skabt masser af vittigheder om den gule skygge, med brugere der rapporterer, at den gule emoji ligner alt fra LEGO-tegn, til gulsotslidere, til en person, der har anvendt lidt for meget bronzer, til noget fra The Simpsons tegneserieudstilling.

Tap-og-hold-funktionaliteten svarer til alle, der har skrevet gradersymbolet eller adgang til specialtegn fra det virtuelle tastatur iOS, det virker præcis det samme her med mange af Emoji-ikonerne nu.

Første gang du får adgang til tastaturet i opdatering af iOS-post, skal du se en lille besked, der forklarer dette, men mange brugere syntes at have enten springet over det, ignoreret det eller måske aldrig set det.

Husk, at hvis du sender en af ​​de nye Emoji-ikoner eller Emoji-farvevariationer til en person, der endnu ikke har den nyeste version af iOS eller OS X, vil de ende med et fremmed udseende ikon i stedet. Taler om udlændinge er der et sjovt lille Emoji påskeæg i OS X og iOS, der giver dig mulighed for at skrive den berømte Spock "Live Long and Prosper" Vulcan salute.