Sådan finder du blomstertekstrammer til Word-dokumenter

Du kan bruge en blomsterramme til at pryde en enkel eller trist side, uanset om du arbejder på en flyer, invitation eller brochure. Microsoft Word inkluderer grænser, som du kan tilføje til hele din side eller bare dele af din side. Find den rigtige blomsterramme, der matcher dit design, farver og tema uden at spilde meget tid. Takket være online ressourcer kan du finde den blomsterramme, du har brug for, og oprette det ønskede look.

Brug af Words blomsterrammer

Åbn et nyt eller eksisterende dokument i Microsoft Word.

Vælg "Format" og "Borders and Shading" i menuen. Klik derefter på fanen "Sidekanter" i dialogboksen "Kanter og skygge".

Gå til afsnittet "Kunst", og rul gennem listen over designs, indtil du finder den kant med blomsterdesign, du vil tilføje. Vælg det, og klik på "OK". Designet føjes til din side.

Find tekstrammer online

Søg efter blomsterskabeloner. Download derefter et design fra et websted efter eget valg.

Besøg All-Free-Download. Du finder blomsteramme clipart, vektor blomsterrammer og runde blomsterrammer, som du føjer til din tekst eller kanter i Microsoft Word.

Besøg Clker og søg efter blomstergrafik. Du finder et stort udvalg af blomster-clipart på hjemmesiden. Du kan indsætte clipart i Word og derefter kopiere og gruppere hvert billede for at gøre det til en ramme.

Brug de gratis blomstermotiver fra Open Clipart til din tekstramme. Du kan ændre tekstindpakningen af ​​dit dokument, så det passer ind i blomsterdesignet.