Køb iPad Online med Amazon

At købe en iPad blev lige nemmere, og i mange tilfælde billigere. Amazon tilbyder nu iPad til salg direkte via deres hjemmeside, og inkluderer gratis fragt ved køb. Det er også værd at bemærke, at hvis du køber gennem Amazon , de tilføjer ikke mange lokale og salgsafgifter. *

Amazon tilbyder i øjeblikket 32 ​​GB og 64 GB Wi-Fi-modeller, prissat til $ 599 og $ 699 med gratis forsendelse . Det forventes, at de andre iPad-versioner snart kommer til rådighed.

IPad var tidligere kun tilgængelig gennem forhandlere på Amazon hjemmeside, hvilket ofte markerede prisen ud over MSRP. Udvidelsen af ​​iPad på Amazon-butikksfronten er en del af Apples fortsatte detailudvidelse af enheden, som også omfatter Best Buy and Target. Friske rygter tyder på, at iPad måske endda er tilgængelig hos Walmart butikker snart, muligvis i tide til den kommende ferie sæson.

* Bemærk: I nogle stater skal du manuelt rapportere online køb til beskatning. Sørg for at kende din lokale skattelovgivning vedrørende online køb.