Sådan organiseres noter alfabetisk på iPhone

Apple iPhone er mere end en telefon - det er en personlig produktivitetsenhed, du kan bruge til at oprette noter, to-do-lister og spore kommende begivenheder. Hvis du bruger din iPhone til at holde styr på en stadigt voksende liste med oplysninger, leder du muligvis efter måder at organisere dine noter alfabetisk for at gøre dine oplysninger lettere at finde. Mens standard Notes-applikationen på iPhone ikke tillader alfabetisering, er der noteapplikationer i App Store, der organiserer dine noter i alfabetisk rækkefølge.

Tryk på ikonet App Store på din iPhone for at gennemse tilgængelige applikationer.

Tryk på ikonet "Søg" i det nederste vindue, og skriv "Noter" i søgefeltet, eller gennemse applikationerne i kategorien "Produktivitet". Dette vil frembringe de mest populære produktivitetsapplikationer, inklusive dem, der er designet til notering.

Bestem den bedste noteoptagelsesapplikation til dine behov ved at sammenligne funktionerne i de tilgængelige apps. Fire applikationer til notering, der sorterer noter alfabetisk, inkluderer Simple Note, Elements, Plain Text og Nebulous Notes.

Køb og installer applikationen efter eget valg på din iPhone. Når du er installeret, kan du begynde at oprette noter og sortere dem alfabetisk. For at implementere denne sorteringsfunktion skal du sørge for at ændre indstillingerne i appen for at sortere noter efter filnavn.